Actualitat

Grau, al director de TV3: “No permeti que Pilar Rahola torni a entrar per la porta d’un plató de la televisió pública catalana”

by cscatalunya — 27 gener 2023 @ 12:14
Comparte

La diputada de Cs exigeix que TV3 sigui “menys ‘chabacana’ i més moderna”

Parlament de Catalunya, divendres 27 de gener de 2023. “No permeti que Pilar Rahola torni a entrar per la porta d’un plató de la televisió pública catalana”. Així li ho ha demanat la diputada de Ciutadans (CS), Anna Grau, al director de TV3, Sigfrid Gras, en la sessió de control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Grau ha exigit que “no tornin a gastar-se mai un euro públic en ella” després de conèixer-se que la periodista “cobrava 1.777 euros per cada aparició setmanal en el ‘Preguntes Freqüents (FAQs)’ i d’insultar al diputat de CS, Nacho Martín Blanco, en un programa de 8TV. La diputada taronja ha assegurat que Rahola “dona un nou sentit a la paraula odi i a la paraula rancor”.

Per altra banda, Grau ha destacat el “contrast” entre les “excuses veloces” a Carles Puigdemont per posar la cançó ‘Rata de dos patas’ mentre apareixia la seva cara en el programa ‘Planta Baixa’, mentre que els altres “ens podem morir esperant una disculpa” ha dit. “No caldria tenir consellers en la CCMA perquè els insults tinguin el tracte que mereixen” ha explicat.

La diputada de Cs també ha exigit que TV3 sigui “menys ‘chabacana’ i més moderna” i ha lamentat el dany a la imatge per les conductes indecoroses de presentadors i col·laboradors de la cadena. Grau s’ha referit de nou al programa ‘Zona Franca’, “una plataforma energumènica”, on s’ha insultat al Amical de Mauthausen, als votants del PSC i a l’eurodiputat de CS, Jordi Cañas, i que, després de l’“alarma social popular”, ha provocat el fi del patrocini de dues empreses cerveseres.

 

Volver a ACTUALIDAD