Actualitat

Carrizosa, sobre la decisió del TJUE: “Guanya el Tribunal Suprem i perden els jutges belgues”

by cscatalunya — 31 gener 2023 @ 12:33
Comparte

El president de CS a Catalunya anuncia que la postulació de candidatures per a les primàries de Barcelona serà el 4 i 6 de febrer i les votacions el 15 i 16 de febrer

Parlament de Catalunya, dimarts 31 de gener de 2023. “Guanya el Tribunal Suprem (TS) i perden els jutges belgues”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, després de conèixer-se la decisió del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) sobre la situació de l’exconseller fugit Lluís Puig, la qual cosa “acosta una mica més a Puigdemont i la resta de perseguits per la justícia espanyola a que compareguin davant els tribunals espanyols” ha afegit. Carrizosa s’ha mostrat convençut de que la justícia europea acabarà propiciant que “persones que han comès fets greus amb penes greus compareguin davant la justícia”. El president taronja ha alertat de que el president del govern, Pedro Sánchez, “podrà influir” en “rebaixes de condemnes i unes certes parcel·les d’impunitat, però no aconseguirà mai la impunitat total” de persones que “en qualsevol part del món haguessin estat detingudes i jutjades”. “A Catalunya segueixen en el poder els que van promoure aquest tipus de fets, la qual cosa emmascara la seva gravetat” ha lamentat. Carrizosa també ha recordat que Puig “cobra de tots els catalans per fingir que continua fent de diputat” al Parlament, mentre “està emparat per una Mesa formada pels mateixos partits que van promoure el cop”. “No ve als plens i es delega el seu vot il·legalment” ha explicat.

D’altra banda, el president de Ciutadans a Catalunya ha anunciat que la postulació de candidatures per a les primàries de Barcelona serà el 4 i 6 de febrer i les votacions el 15 i 16 de febrer. Carrizosa ha manifestat que, de moment, només s’ha postulat la diputada de CS al Parlament, Anna Grau, i ha declarat que l’objectiu és que el “19 de febrer ja hi hagi una candidatura de CS a Barcelona” que “aspira a canviar de dalt a baix les línies polítiques que ha seguit l’ajuntament de Barcelona fins ara”.

 

Volver a ACTUALIDAD