Actualitat

Carrizosa: “Volem veure en els pressupostos una partida per a la substitució de les teulades amb amiant de Badía del Vallès i la construcció d’una residència”

by cscatalunya — 2 febrer 2023 @ 12:06
Comparte

· El president dels liberals a Catalunya, Carlos Carrizosa, anuncia que revisaran els pressupostos per a comprovar que existeixin partides concretes destinades a aquests dos projectes

Badía del Vallès, dijous 2 de febrer de 2023.- “Volem veure en els pressupostos pactats per ERC i PSC una partida per a la substitució de les teulades afectades per l’amiant de Badía del Vallès i també la construcció d’una residència”. Així s’ha pronunciat el president de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, respecte a l’acord de pressupostos de la Generalitat que ahir van segellar ERC i PSC. Ho ha manifestat durant una visita a la localitat, al costat de la portaveu de la formació liberal a l’Ajuntament de Badía del Vallès, Amalia Frutos, precisament perquè els liberals “porten molt temps lluitant per la substitució”, encara que de moment únicament està garantida la retirada de les cobertes. “Quan es retirin les teulades, què se suposa que hauran de fer els veïns, posar plàstics?” s’ha preguntat Carrizosa. És per això que el líder dels liberals catalans ha anunciat que Ciutadans “estarà molt pendent que aquest gravíssim problema quedi resolt”.

D’altra banda, des de CS també han reivindicat la construcció d’una residència geriàtrica en el municipi ja que actualment només existeix un centre de dia i es tracta d’una localitat amb un important volum de població envellida en la qual més de 3.000 persones sobrepassen els 65 anys. En aquest sentit, la portaveu del grup municipal de CS ha recordat “que fa anys que venim reivindicant la residència i si resulta que no l’han inclòs en els pressupostos no deixarem de reivindicar la seva necessitat”. En un sentit semblant s’ha pronunciat Carrizosa, que també ha recordat que al Parlament el grup socialista va votar a favor d’aquest equipament “encara que a nivell municipal, i malgrat les majories absolutes que ha acumulat, no ha fet mai res”. És per això també que Carrizosa ha anunciat que des de CS “estarem pendents per veure si els pressupostos de la Generalitat inclouen la residència” atès que altres municipis pròxims, com Terrassa i Sabadell, sí que tenen geriàtrics previstos.

Volver a ACTUALIDAD