Actualitat

Martín Blanco, sobre els pressupostos: “És una despesa faraònica que continua alimentant una maquinària que projecta la ficció al món de que a Catalunya hi ha un conflicte”

by cscatalunya — 7 febrer 2023 @ 12:49
Comparte

El portaveu de Cs anuncia una esmena a la totalitat dels comptes de la Generalitat per al 2023

Parlament de Catalunya, dimarts 7 de febrer de 2023. El portaveu de Ciutadans (CS), Nacho Martín Blanco, ha assegurat que els pressupostos de la Generalitat per al 2023 són “una despesa faraònica que continua alimentant una maquinària sobredimensionada que projecta la ficció al món de que a Catalunya hi ha un conflicte”. Martín Blanco ha defensat que cal “llençar al món” un missatge de foment i promoció de les nostres empreses, de la potència cultural i de la importància de la llengua castellana a Catalunya” així com “de la cultura catalana”. El diputat taronja ha lamentat que els diners públics no es destinin a “sanitat, educació i drets socials” en comptes d’“alimentar la maquinària del ‘procés’”.

Per aquest motiu, el portaveu de Cs ha anunciat una esmena a la totalitat dels comptes de la Generalitat per al 2023 pactats entre ERC, PSC i Comuns. Martín Blanco ha retret als socialistes que tornin a fer de “crossa dels partits separatistes” i ha augurat “un nou tripartit que previsiblement serà tan nefast com el que va governar a Catalunya entre 2003-2010” ha dit.

Finalment, el diputat liberal ha manifestat que la Proposició de Llei contra la ocupació que es vota en el proper ple “arriba tard” i ha recordat que Ciutadans ja va presentar una iniciativa similar en la passada legislatura que va ser tombada. Martín Blanco ha manifestat que “la ocupació és un delicte” que “atempta contra un dret fonamental com és el dret a la propietat privada” i que cal “lluitar contra un delicte que és una xacra” en “la comunitat autònoma amb més ocupacions de tot Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD