Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Els complexos del PSC enfront del nacionalisme sempre li acaben traient les castanyes del foc”

by cscatalunya — 8 febrer 2023 @ 10:36
Comparte

El president de CS critica l'augment en els pressupostos de la despesa en “ambaixades, TV3 i en l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya, l'enèsima estructura d'Estat”

Parlament de Catalunya, dimecres 8 de febrer de 2023. “Els complexos del PSC enfront del nacionalisme sempre li acaben traient les castanyes del foc”. Així li ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Govern. Carrizosa ha assegurat que els pressupostos de la Generalitat per al 2023 “podrien ser els d’ERC i Junts, però són els d’ERC i el PSC, la qual cosa demostra que ‘tanto monta, monta tanto’, Convergència com el PSC” perquè “el PSC forma part del conglomerat nacionalista que governa Catalunya des de fa 43 anys”.

Carrizosa ha criticat l’augment de la despesa en “ambaixades, TV3 i en l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya, l’enèsima estructura d’Estat”, en comptes de “reduir els barracons a les escoles i les llistes d’espera als hospitals”. El líder taronja ha manifestat que “en una situació d’inflació disparada i de precarietat galopant”, “no és de rebut” que els socialistes aprovin “aquest pressupost faraònic i sectari” ha explicat Carrizosa. “Mai abandonarem als catalans que pateixen els excessos de la seva política sectària i contraproduent pels interessos materials de Catalunya” ha sentenciat el líder de Ciutadans.

Volver a ACTUALIDAD