Actualitat

Bravo: “El suport als pressupostos a Catalunya no s’ha negociat pensant en les infraestructures”

by cscatalunya — 9 febrer 2023 @ 16:03
Comparte

La diputada de CS defensa en una moció la importància de les infraestructures com a “capital públic per a la competitivitat”

Parlament de Catalunya, dijous 9 de febrer de 2023. “El suport als pressupostos a Catalunya no s’ha negociat pensant en les infraestructures”. Així ho ha dit la diputada del grup parlamentari de Ciutadans (CS), Marina Bravo, en la seva defensa de la moció sobre la política d’infraestructures. Bravo ha lamentat que “a Catalunya les infraestructures són tractades com caramelets per a aconseguir suports en els pressupostos o per a fer-li la campanya a l’alcalde de torn” i ha criticat que els comptes de la Generalitat per al 2023 s’hagin pactat “en les mateixes taules en les que es va negociar el suport d’ERC als Pressupostos Generals de l’Estat i en les que es van pactar els indults, la reforma de la malversació o la reforma del delicte de sedició”. “Si a les taules de diàleg s’asseguessin a parlar del que ens interessa a tots els catalans i no només als seus governants, la realitat seria una altra” ha manifestat Bravo.

La diputada de CS ha defensat la importància de les infraestructures com a “capital públic per a la competitivitat”. Bravo s’ha referit a diversos punts de la moció que exigeix dotació pressupostària per a infraestructures com la línia 9 del metro, la prolongació de la línia 1 de Santa Coloma de Gramenet a Badalona, la prolongació de la C-32, el desdoblament de la C-12 i la Ronda Nord del Vallès. El text taronja també demana assumir les competències traspassades de Rodalies, apostar pel Corredor del Mediterrani i augmentar la capacitat de l’aeroport Josep Tarradellas-El Prat, entre d’altres.

Volver a ACTUALIDAD