Actualitat

Carrizosa: “Presentarem una esmena als pressupostos de la Generalitat per a construir la comissaria dels Mossos al Centre Històric de Lleida”

by cscatalunya — 15 febrer 2023 @ 13:28
Comparte

· María Burrel (alcaldable de Cs a Lleida): “En breu presentarem les nostres propostes per a reactivar el comerç local i de proximitat a la ciutat”

Lleida, dimecres 15 de febrer de 2023.- “Veurem què fer ERC quan des de Ciutadans presentem una esmena als pressupostos per a demanar una partida per a construir la comissaria dels Mossos d’Esquadra al Centre Històric”. Així ho ha avançat el president de CS al Parlament de Catalunya, durant una visita a la ciutat de Lleida al costat de l’alcaldable liberal, María Burrel. Carrizosa ha recordat que el conseller Elena va prometre la construcció d’aquesta comissaria, sense que els pressupostos pactats entre ERC i PSC l’hagin incorporat.

El president dels liberals ha recorregut els barris del Centre Històric, La Bordeta i la Mariola al costat de Burrel per a “constatar alguns dels problemes que té la ciutat i que amb María i el grup parlamentari estem mirant de proposar solucions”. En aquest sentit, s’ha referit als problemes d’inseguretat que viu el barri de La Bordeta, “on els veïns ens diuen que hi ha hagut apunyalaments, atracaments, tirotejos, ocupacions i tenen por”. Així mateix, Carrizosa ha lamentat la “degradació” del Centre Històric i la pèrdua de competitivitat de la ciutat perquè “crida l’atenció el nombre de locals buits que hi ha a tots els carrers” i això suposa que tant la ciutat en particular com Catalunya en general “retrocedeix en benefici d’Aragó, que sí que facilita l’obertura de negocis i l’emprenedoria”. De fet, Carrizosa ha lamentat que Lleida no disposi d’una finestreta única en la qual gestionar els 12 permisos necessaris per a obrir un negoci.

Per la seva banda, l’alcaldable liberal ha anunciat que en breu “presentarem les nostres propostes per a reactivar el comerç local i de proximitat de veritat, serà una proposta clara i no esbiaixada, com fa el govern”. Burrel ha insistit en el fet que el grup municipal i el grup parlamentari estan en estret contacte per a poder “presentar les esmenes al pressupost de la Generalitat en relació a tot el que fa falta a Lleida”. A més, l’alcaldable taronja ha indicat que el programa electoral que està treballant la formació liberal se centrarà en neteja, seguretat i comerç. “Ens interessa que la ciutadania el pugui conèixer per al mes de maig”, ha indicat.

Volver a ACTUALIDAD