Actualitat

Grau: “És important que Ciutadans resisteixi i insisteixi perquè si no està en les institucions es nota”

by cscatalunya — 11 març 2023 @ 13:16
Comparte

El líder del partit a Catalunya, Carlos Carrizosa, defensa que “CS és la garantia de que el PSC no es llanci als braços del separatisme”

Barcelona, dissabte 11 de març de 2023. “És important que Ciutadans resisteixi i insisteixi perquè si no està en les institucions es nota”. Així ho ha dit la candidata de CS a alcaldia de Barcelona i diputada al Parlament de Catalunya, Anna Grau, en l’acte de presentació de les candidatures del partit per a la província de Barcelona. Grau ha destacat que CS vol “ser un partit de govern”, però que si està a l’oposició denunciarà “el que ningú s’atreveix a denunciar”. “Catalunya no serà normal fins que hi hagi un president de la Generalitat de CS i una alcaldessa de Barcelona de CS” ha assegurat. La candidata taronja ha defensat que la seva principal línia vermella és “Ada Colau i descolauritzar Barcelona” i ha anunciat un “pla de xoc per a recuperar la creativitat” de la ciutat a més d’una regidoria per a gent gran perquè “el sistema de pensions és una estafa piramidal”. També ha explicat la seva intenció de defensar el bilingüisme en el consistori i de lluitar contra la persecució d’escoles i comerços amb diners públics.

Per la seva banda, el líder del partit a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha defensat que “CS és la garantia de que el PSC no es llanci als braços del separatisme”. Carrizosa ha assegurat que els socialistes han votat a favor dels pressupostos de la Generalitat per al 2023 quan hi ha “1.100 milions d’euros de despesa supèrflua” per a garantir “un futur tripartit” de PSC, ERC i Comuns. “Si no estem en els municipis de Barcelona, hi haurà barra lliure pel separatisme i les seves obsessions, i el PSC no ho aturarà” ha advertit el president de CS al Parlament. Carrizosa ha agraït als prop de 60 candidats ja designats a la província de Barcelona que “aguantin la pressió” malgrat “tenir ofertes d’altres partits” i els ha encomanat a que “treguin els votants de l’abstenció”.

Carrizosa també ha volgut recordar a les víctimes de l’11M amb motiu del Dia Europeu en Memòria de les Víctimes del Terrorisme. El president liberal ha explicat que els espanyols han patit “la banda terrorista que més morts ha causat a Europa” que és ETA i ha lamentat que, a Catalunya, una banda com Terra Lliure sigui vista encara com a “herois de l’alliberament” i que hi hagi “partits que s’abracen a Otegi” mentre Bildu celebra homenatges a terroristes que surten de la presó”.

Finalment, el president de CS a la Diputació de Barcelona, Salva Tovar, ha fet balanç de la tasca realitzada pel partit aquests últims 4 anys en la institució i ha destacat la denúncia per l’“ús de recursos públics del govern de la Diputació, format per PSC i Junts, per a afavorir a l’esposa del fugit Puigdemont” amb un sou de 6mil euros mensuals per un programa a la XAL. Tovar també ha recordat la seva oposició a la campanya de persecució de comerciants per la llengua i la petició que la presidenta Núria Marín deixés la presidència de la Diputació després de ser imputada pel cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet.

Volver a ACTUALIDAD