Actualitat

Carrizosa, sobre el 28-M: “Ciutadans pot ser decisiu i qui decanti la balança en la pròxima legislatura”

by cscatalunya — 12 març 2023 @ 13:37
Comparte

La portaveu de CS a Esplugues, Gemma García, adverteix que no vol “que el PSC es tiri als braços d'ERC” perquè “no serà un bon govern” per a la ciutat

Esplugues de Llobregat, diumenge 12 de març de 2023. “Ciutadans pot ser decisiu i qui decanti la balança en la pròxima legislatura”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant la seva visita a la festa dels Tres Tombs d’Esplugues de Llobregat acompanyat de la portaveu i regidora de CS a l’ajuntament, Gemma García, i de membres de l’agrupació local. Carrizosa ha recordat que Esplugues “és una d’aquestes zones on Ciutadans sempre ha tingut uns bons resultats” i on “estan aquestes classes mitjanes i treballadores que són les que sostenen l’economia catalana, que paguen molts impostos i que reben poc a canvi”. El líder taronja ha assegurat que, encara que “des del principi de la democràcia ha governat el partit socialista” i actualment hi ha “majoria absoluta socialista” en el consistori, és difícil que en la pròxima legislatura hi hagi majories absolutes. Per això, “el vot a CS pot ser decisiu” ha manifestat. Carrizosa ha alertat que “les majories absolutes no són bones perquè no empenyen a fer més coses”.

Per la seva banda, la portaveu i regidora de CS a l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Gemma García, ha advertit que no vol “que el PSC es tiri als braços d’ERC” perquè “no serà un bon govern per a Esplugues”. Per això, ha manifestat que la ciutat “necessita un canvi” que “només és possible amb el vot a CS”. García ha destacat que el grup municipal taronja ha presentat moltes propostes des que va entrar a l’ajuntament en el 2015 i que algunes no han estat acceptades com “la moció contra l’ocupació”, encara que “ara el PSC es posi les medalles i sigui més actiu en desocupar locals i habitatges ocupats” ha dit. La portaveu taronja ha recordat el pacte amb els socialistes de 12 punts segellat el 2022 i ha criticat que “més de la meitat d’aquests 12 punts no han estat realitzats” com el que demana “que les actes dels plens de l’ajuntament, així com tota la documentació, estiguin en els dos idiomes oficials, en català i en castellà”.

 

 

Volver a ACTUALIDAD