Actualitat

Carrizosa: “El Parlament i la Generalitat de Catalunya no poden ser un niu de privilegis”

by cscatalunya — 14 març 2023 @ 12:51
Comparte

CS demana la compareixença del conseller Campuzano per “la seva escandalosa i descarada promesa de construir una residència a Santa Coloma de Gramenet si Rufián guanya les eleccions”

Parlament de Catalunya, dimarts 14 de març de 2023. “El Parlament i la Generalitat de Catalunya no poden ser un niu de privilegis perquè van a càrrec de tots els ciutadans”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS) al Parlament, Carlos Carrizosa, en roda de premsa després que el seu grup parlamentari hagi registrat dues proposicions de llei per a suprimir els beneficis econòmics dels expresidents del Parlament, els expresidents de la Generalitat, els exconsellers i del cap de l’oposició. “Me n’alegro que el PSC se sumi a les propostes que de manera reiterada CS ha impulsat” per a acabar amb aquests privilegis, “encara que sigui arran del tema Borràs”, ha assegurat. El líder liberal ha recordat també l’“escàndol” per com “el personal del Parlament s’ha beneficiat d’unes condicions econòmiques absolutament inusuals i de forma molt opaca”. El president taronja s’ha referit finalment a l’“assignació específica” pel cap de l’oposició i ha explicat que quan Inés Arrimadas i ell mateix van ostentar aquest càrrec van renunciar a “una bonificació salarial de més de 30mil euros anuals i al cotxe oficial”.

D’altra banda, el president de CS al Parlament també ha demanat la compareixença del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, per “la seva escandalosa i descarada promesa de construir una residència a Santa Coloma de Gramenet si el candidat d’ERC, Gabriel Rufián, guanya les eleccions municipals”. Carrizosa ha criticat aquesta “política de república bananera” i aquest “populisme atroç” i ha exigit “un govern civilitzat i seriós” que faci un mapa de residències per a tota Catalunya amb un calendari basat en termes objectius de necessitat poblacional. Pel líder taronja, “és una forma de corrupció” perquè “es fa xantatge a la població dient-los que no tindran una residència si no voten al candidat d’un determinat partit”.

Volver a ACTUALIDAD