Actualitat

Carrizosa acusa ERC, PSC i Comuns d’ignorar als malalts dependents

by cscatalunya — 18 març 2023 @ 12:05
Comparte

• El líder de CS a Catalunya reclama “retallar despeses per a la independència i invertir-lo en dependència”

Cunit, dissabte 18 de març de 2023.- El líder Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha acusat ERC, PSC i Comuns d’ignorar als malalts que requereixen l’ajuda per dependència després de l’aprovació dels últims pressupostos de la Generalitat de Catalunya. Segons ha concretat Carrizosa, “cada dia moren 38 catalans esperant rebre l’ajuda a la dependència” destacant que “Catalunya és la Comunitat Autònoma que lidera els incompliment amb els malalts” reconeixent que “hi ha 70.000 catalans a l’espera de rebre les seves ajudes” per això ha insistit a reclamar que es retallin despeses per a la independència, ‘xiringuitos’ polítics o publicitat i s’inverteixin en els pacients, assegurant que “cal retallar despeses per a la independència i invertir-ho en dependència”. Carlos Carrizosa ha realitzat aquestes declaracions després de la celebració del Comitè Autonòmic que la formació liberal ha celebrat en la localitat tarragonina de Cunit.

En la seva intervenció davant els mitjans de comunicació després de la realització del Comitè Autonòmic, Carrizosa ha destacat que “CS presentarà candidatura en la gran majoria de municipis grans de la província” subratllant que “el 70% de la població de la província podrà votar a un candidat/a de CS el mes de maig”. Sobre les pròximes eleccions municipals, el líder dels liberals catalans s’ha mostrat “optimista” de cara a obtenir un bon resultat a la província perquè com ha esmentat “el treball que han dut a terme els nostres regidors en el territori són el nostre millor aval” i en aquest sentit ha manifestat que “el treball que desenvolupen els nostres regidors reforça la nostra marca de cara a les municipals”.

Carrizosa també s’ha referit a la moció de censura contra el govern de Pedro Sánchez plantejada per Vox. Carrizosa ha advertit que la iniciativa del partit d’Abascal “no tindrà un bon resultat” però ha explicat que la moció “és una oportunitat per a conèixer al nou Ciutadans”. Segons Carrizosa, el debat de la moció de censura permetrà a la portaveu de CS en el Congrés, Inés Arrimadas, “exposar i explicar les reformes que Espanya necessita” i ha incidit en la necessitat d’ “implementar un ambiciós pla reformista per al nostre país” el que permetrà, segons Carrizosa, “que Inés Arrimadas capitalitzi l’oposició al govern socialista”.

 

Volver a ACTUALIDAD