Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Tots els represaliats del món voldrien ser com vostè”

by cscatalunya — 22 març 2023 @ 10:11
Comparte

El portaveu de CS, Martín Blanco, exigeix al conseller d'Interior que lluiti contra la multireincidència a ciutats com Barcelona

Parlament de Catalunya, dimecres 22 de març de 2023. “Tots els represaliats del món voldrien ser com vostè, Sr. Aragonès”. Així li ho ha dit el president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Govern, per la seva “actitud planyívola i victimista” sobre el presumpte espionatge amb Pegasus. Carrizosa ha defensat que “l’Estat ha de vigilar els preparatius i les conspiracions dels qui anuncien que volen liquidar la Constitució” especialment quan “vostès s’han declarat, de manera reiterada, enemics del nostre estat democràtic”. El president taronja li ha retret que “ploriquegi dient que se l’espia per ser independentista” quan “si hagués estat investigat, seria perquè presumiblement va formar part de la trama els capitostos de la qual van ser condemnats per sedició i per malversació”. Carrizosa ha criticat que el president del Govern es consideri “reprimit” donat que “viu en un palau, cobra 150.000 euros a l’any i és soci prioritari del govern d’Espanya”. “Molts voldrien ploriquejar pels seus ulls, sr. Aragonès” li ha dit.

Per la seva banda, el portaveu del grup parlamentari, Nacho Martín Blanco, ha exigit al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que lluiti contra la multireincidència a ciutats com Barcelona. El diputat taronja ha explicat que la capital catalana “pateix 30 robatoris violents a diari” i que “un centenar de delinqüents van ser detinguts 800 vegades al llarg del 2022”. Martín Blanco ha demanat al conseller que “insisteixi en la reforma del codi penal per tenir penes més dures per la multireincidència” i no “per afavorir companys de partit”. “Faci-ho per responsabilitat” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD