Actualitat

Grau: “Els llibres de text seran gratuïts per a tots els alumnes de primària i secundària de Barcelona si CS governa”

by cscatalunya — 22 març 2023 @ 09:16
Comparte

La candidata de CS es compromet a destinar el 1.67% del pressupost local per a la gratuïtat dels llibres de text dels escolars barcelonins

Barcelona, diumenge 19 de març de 2023.- “Els llibres de text seran gratuïts per a tots els alumnes de primària i secundària de Barcelona si CS governa”. Així de rotunda s’ha mostrat la candidata de CS a l’alcaldia de Barcelona, Anna Grau, durant la presentació de les propostes de la formació liberal en matèria de família i que coincideix amb la celebració del Dia del Pare.

En la seva intervenció davant els mitjans de comunicació, la candidata ha dit que “Ciutadans també es troba en plena marató per rescatar a la ciutat” fent una analogia amb la celebració de la Marató de la ciutat que es desenvolupa en el dia d’avui. Segons Grau, “Ciutadans està liderant a nivell nacional les polítiques de conciliació i d’ajudes a les famílies” per això ha apel·lat a continuar liderant des de Cs les polítiques que les famílies de Barcelona necessiten. En aquest sentit ha asseverat que “a Barcelona volem liderar les ajudes a les famílies amb una proposta ambiciosa” detallant el seu compromís perquè “els llibres de text siguin gratuïts per a tots els alumnes de primària i secundària de Barcelona si Cs governa la ciutat”. La candidata liberal ha concretat que “les famílies barcelonines destinen a l’any més de 50 Milions d’Euros a sufragar els llibres de text dels seus fills” una dada que com ha sentenciat “són molts diners”. Segons ha precisat Grau, “la inversió suposaria destinar únicament el 1.67% del pressupost actual” i que com ha assenyalat “es poden alliberar despeses d’una varietat de partides que no aporten res a la ciutat” posant com a exemple els 26 Milions de € destinat a 21 Superilles, els més de 48 Milions d’Euros gastats en subvencions o els 10 consignats a despeses publicitàries i de promoció.

Volver a ACTUALIDAD