Actualitat

Ciutadans reivindica la defensa dels cossos i forces de seguretat a Catalunya

by cscatalunya — 23 març 2023 @ 12:03
Comparte

El portaveu de CS, Martín Blanco, lamenta el “clima ideològic i d’opinió creat pels governs de la Generalitat hispanòfobs”

Parlament de Catalunya, dijous 23 de març de 2023. El grup parlamentari de Ciutadans (CS) ha reivindicat la defensa dels cossos i forces de seguretat a Catalunya en una moció presentada al ple del Parlament. El portaveu de CS, Nacho Martín Blanco, ha assegurat que “sense seguretat, no hi ha llibertat” i, per això, ha demanat el “respecte” als Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, donat que “alguns partits nacionalistes” han titllat als agents de la policia catalana d’“invasors i membres de les forces d’ocupació”.

El diputat taronja ha criticat les iniciatives presentades a la cambra catalana en contra de la prefectura superior de la Policia Nacional de la Via Laietana de Barcelona. A més, Martín Blanco ha volgut desmentir la “immensa invenció històrica” sobre el paper de la policia nacional l’1-O ja que, segons el diputat liberal, “els suposats mil ferits” i la “suposada repressió policial” és un “engany” creat per la “propaganda” del govern de la Generalitat.

El portaveu de CS també ha lamentat el “clima ideològic i d’opinió creat pels governs de la Generalitat hispanòfobs” que són “contraris a qualsevol criteri d’ordre i al respecte per les forces de seguretat”. Martín Blanco també ha demanat al govern espanyol que prengui “les mesures necessàries per a garantir el  benestar dels agents que prestin servei a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD