Actualitat

Inés Arrimadas: “El que Sánchez està fent amb el nostre país és una desgràcia i el millor missatge que podem llançar des de Catalunya és que el PSC sofreixi a les urnes”

by cscatalunya — 25 març 2023 @ 14:45
Comparte

· “Perquè la ciutat prosperi, perquè es produeixi un canvi a la ciutat, fa falta gent treballadora, gent que hagi treballat fora de la política” ha exposat Arrimadas

L’Hospitalet de Llobregat, sábado 25 de marzo de 2023.- dissabte 25 de març de 2023.- “El que Sánchez està fent amb el nostre país és una desgràcia i el millor missatge que podem llançar des de Catalunya és que el PSC pateixi a les urnes”. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (CS) en el Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, en l’acte de presentació de Miguel García com a l’alcaldable del partit liberal a l’Hospitalet de Llobregat.

 

“L’Hospitalet porta 45 anys de governs del partit socialista, Núria Marín porta 28 anys sent alcaldessa. En els pròxims 4 anys no farà res diferent del que ha fet fins ara i la ciutat necessita un canvi”, ha declarat Arrimadas.“L’Hospitalet ha d’aspirar a molt més, és una ciutat que s’ha aixecat amb gent treballadora i no ha d’aspirar a ser solament una ciutat dormitori”, ha afegit.

 

“Perquè la ciutat prosperi, perquè es produeixi un canvi a la ciutat, fa falta gent treballadora, gent que hagi treballat fora de la política” ha exposat Arrimadas, qui ha afegit que “el que menys necessiten els veïns és que segueixin els que porten 40 anys repartint assessors i càrrecs, necessitem que ens representi gent com nosaltres, que saben els problemes de la ciutadania”. “Som el partit del sentit comú, el partit de la gent que no es passa el dia buscant problemes, sinó que busca solucions”.

 

Per part seva, el candidat dels liberals a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha advocat per “ser decisius en el pròxim govern municipal per a acabar amb les xarxes clientelistes del PSC, que són els que tenen les claus de la caixa i distribueixen com volen”. “Si som decisius en el pròxim govern no ens vendrem per un sou, pactarem programa i donarem suport a les polítiques que siguin bones per als nostres veïns”, ha afegit García.

 

Finalment, García ha avançat que si arriben al govern municipal donaran “ la volta a la ciutat perquè actualment tenim una ciutat que és una vergonya, volem tornar a il·lusionar a la ciutadania i presentem un projecte per a una ciutat en la qual doni gust viure”.

Volver a ACTUALIDAD