Actualitat

Grau: “ERC s’omple la boca parlant de regeneració i agafa els vicis de la sociovergència”

by cscatalunya — 27 març 2023 @ 11:59
Comparte

La nova portaveu adjunta, Isabel Martínez, demana la compareixença de la consellera de la Presidència per la contractació de l’empresa de Xavier Vendrell, investigat per corrupció

Barcelona, dilluns 27 de març de 2023.  “ERC s’omple la boca parlant de regeneració i agafa els vicis de la sociovergència”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (CS) al Parlament i portaveu del comitè autonòmic del partit, Anna Grau, en roda de premsa després de conèixer que el Govern ha contractat per l’organització d’actes de la Generalitat a una empresa vinculada a l’exconseller de Governació d’ERC, Xavier Vendrell, investigat per corrupció, tal i com revela el diari ‘El Confidencial’. Grau ha lamentat la “manca de serietat amb la gestió de contractes públics per part de la Generalitat”. La diputada taronja també ha mostrat la seva preocupació perquè “Catalunya continua liderant el sinistre rànquing de fugida d’empreses” i ha criticat que no es tingui en compte als empresaris catalans. Grau ha assegurat que “no sortirem de la decadència sense impulsar tots plegats la feina de l’empresa, l’economia i el treball”.

Per la seva banda, la nova portaveu adjunta del comitè autonòmic del partit i alcaldable de CS per Terrassa, Isabel Martínez, ha anunciat la petició de compareixença de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, perquè doni explicacions sobre l’adjudicació d’un contracte d’1,2 milions d’euros a una empresa vinculada a Xavier Vendrell, “el nou David Madí de ERC”, que ja havia estat multada a l’època de Quim Torra per haver falsejat contractes públics. Martínez ha explicat que també es faran preguntes a la Comissió d’Afers Institucionals (CAI).

Per altra banda, Martínez ha assegurat que el partit liberal segueix amb la seva agenda de presentacions dels candidats a les eleccions municipals com les del passat cap de setmana amb Miguel García a l’Hospitalet de Llobregat, on va assistir la portaveu taronja al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, i Joan García a Sabadell. De fet, el proper 1 d’abril, Martínez farà un acte de presentació de la seva candidatura a Terrassa que comptarà amb la presència de la diputada al Parlament i alcaldable de CS per Barcelona, Anna Grau.

Volver a ACTUALIDAD