Actualitat

Grau, sobre el Polònia: “Exigim que, en els programes de sàtira política, fins i tot sectària, no disparin contra la població civil”

by cscatalunya — 31 març 2023 @ 09:53
Comparte

La diputada de CS es fa ressò del comunicat del comitè d’empresa de TV3 que denuncia un “excés de càrrecs i falta de paritat de gènere”

Parlament de Catalunya, divendres 31 de març de 2023. “Exigim que, en els programes de sàtira política, fins i tot sectària, no disparin contra la població civil”. Així li ho ha dit la diputada de Ciutadans (CS) al Parlament, Anna Grau, al director de Televisió de Catalunya, Sigfrid Gras, a la comissió de control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Grau s’ha referit al gag del programa ‘Polònia’ sobre la infermera que va expressar la seva disconformitat pels requisits lingüístics per a treballar a l’administració pública catalana en un vídeo de TikTok. La diputada liberal ha denunciat que aquesta infermera de “només 25 anys” que ha estat “assenyalada públicament pel conseller de Salut” està en tractament psicològic per rebre una “allau d’odi totalment desproporcionada”. “Poden fer sàtira política i fomentar l’odi contra dirigents polítics, però atreveixin-se amb algú de la seva talla” li ha dit Grau al director de TV3. La diputada taronja li ha demanat “respecte per a les persones que no es dediquen a la política” i que “estiguin exemptes d’aquestes allaus d’odi”.

D’altra banda, la diputada de CS s’ha fet ressò del comunicat del comitè d’empresa de TV3 que denuncia un “excés de càrrecs i falta de paritat de gènere”. “Els acusen de pagar molt als càrrecs i poc als treballadors” li ha retret a la presidenta de la CCMA, Rosa Gomà. La diputada taronja ha assegurat que amb la suposada “renovació” de l’ens públic, no es veu “un producte més modern, fresc i atractiu ni amb més capacitat d’abastar a tots els públics” i ha lamentat que la televisió catalana s’estigui convertint en “un cementiri d’elefants, un lloc on col·locar gent que es guanya molt bé la vida a compte de l’erari públic” però “no sabem quin valor afegit aporta”. Per aquest motiu, Grau ha manifestat que “cada cop serà més difícil justificar la inversió que TV3 costa al contribuent”.

Volver a ACTUALIDAD