Actualitat

Grau: “A Ciutadans, estem farts de Laura Borràs; per a nosaltres ja és història”

by cscatalunya — 13 abril 2023 @ 11:57
Comparte

La diputada de CS critica l'acord per a una 'campanya electoral lliure de racisme' del Govern perquè “s'oblida de la discriminació per raons de supremacisme o de llengua”

Parlament de Catalunya, dijous 13 d’abril de 2023“A Ciutadans, estem farts de Laura Borràs; per a nosaltres ja és història”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (CS) al Parlament, Anna Grau, a l’espera de que la Junta Electoral Central (JEC) prengui una decisió sobre l’escó de la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs. Grau ha lamentat que la presidència de la cambra catalana sigui “un cementeri d’elefants imputats o una fàbrica de futures impunitats”“No volem perdre ni un minut més amb una persona políticament acabada i profundament desacreditada que ha fet molt de mal a aquesta institució” ha manifestat la diputada taronja i ha demanat que al capdavant de la presidència del Parlament hi hagi “una persona sense antecedents penals”.

La diputada de CS també ha criticat l’“acord per a una campanya electoral lliure de discursos racistes i estigmatitzadors de les persones migrades” del Govern perquè “s’oblida de la discriminació per raons de supremacisme o de llengua”. Grau ha explicat que la formació liberal no ha volgut signar un document “succedani” que és “un insult a la pluralitat de Catalunya” perquè “no sabem si empara a les infermeres de Cadis o als andalusos devots de la Virgen del Rocío” i ha explicat que el partit liberal ha presentat un text alternatiu.

Finalment, Grau ha tornat a demanar la compareixença del conseller de Salut, Manel Balcells, per l’”intolerable assetjament i interrogatori propi de la Gestapo” patit per la infermera de l’hospital de la Vall d’Hebron. La diputada taronja ha denunciat que a Catalunya “el debat polític i ideològic surt dels límits permesos” i ha condemnat l’“assetjament i acorralament civil de les persones”. “No descartem demanar la dimissió del conseller” ha sentenciat Grau.

Volver a ACTUALIDAD