Actualitat

Ciutadans denuncia a Aragonès per infringir la neutralitat institucional

by cscatalunya — 15 abril 2023 @ 12:50
Comparte

Carrizosa ha remarcat que “qui defensa la legalitat a Catalunya és Ciutadans, mentre el PSC el que fa és confabular amb el govern de la Generalitat i el PP dormisquejar, esperar i donar remolc al que nosaltres fem defensant la legalitat”

Lleida, dissabte 15 d’abril de 2023.- “Hem decidit presentar una denúncia contra el president de la Generalitat, el senyor Pere Aragonès, per infringir la neutralitat institucional en època electoral”. Així s’ha pronunciat el president de Ciutadans (CS) a Catalunya, Carlos Carrizosa, després de la reunió del Comitè Autonòmic celebrada a Lleida i que ha comptat amb la participació d’Adrián Vázquez, secretari general de Ciutadans i de María Burrel, candidata a l’alcaldia de Lleida.

 

“Unes eleccions han de ser netes, i perquè així sigui aquells que presideixen la Generalitat han de ser especialment escrupolosos amb no aprofitar-se de la Generalitat de tots per a colar missatges partidistes”, ha declarat Carrizosa, qui ha afegit que “Aragonès va decidir anunciar des del Palau de la Generalitat propostes d’Esquerra, propostes que són netament separatistes i fora de la competència de la institució”. En aquest mateix sentit, el president de CS a Catalunya ha recordat que “Sánchez ja va rebre una estirada d’orelles per part de la Junta Electoral per donar una roda de premsa partidista des de Moncloa” i també ha exposat que “Torra va resultar inhabilitat perquè Ciutadans va denunciar la falta de neutralitat en els edificis públics, també en període electoral”.

 

Carrizosa ha remarcat que “qui defensa la legalitat a Catalunya és Ciutadans, mentre el PSC el que fa és confabular amb el govern de la Generalitat i el PP dormisquejar, esperar i donar remolc al que nosaltres fem defensant la legalitat”.

 

En clau local, Vázquez ha defensat la necessitat que CS sigui decisiu per a decidir la pròxima alcaldia de Lleida. “Les classes mitjanes són les classes espremudes, aquells que sostenen un estat del benestar sense rebre cap benestar a canvi. Amb Maria això canviarà a Lleida, defensarem una rebaixa d’impostos, la gratuïtat de l’escola infantil de 0 a 3 anys, la gratuïtat de les hores extra escolars i la gratuïtat dels llibres de text”.

 

Finalment, la candidata dels liberals a l’Ajuntament de Lleida, María Burrel, ha posat de manifest que “els ciutadans de Catalunya poden estar molt tranquils, ja que el 80% dels catalans tindran l’oportunitat de tenir una papereta taronja per a poder dipositar el vot en un partit liberal, de centre i progressista”.

Volver a ACTUALIDAD