Actualitat

Arrimadas: “Tenim moltes ganes que s’acabi el cicle infernal de Colau i comenci el cicle liberal de CS amb Anna Grau al capdavant”

by cscatalunya — 29 abril 2023 @ 11:51
Comparte

· Anna Grau (alcaldable de CS a Barcelona): “Què s'han cregut, que no es pot ser un català divertit a Catalunya que parli dues llengües, que no es pot ser infermera? Doncs s’aguantaran, perquè això continuarà sent una terra lliure”

Barcelona, dissabte 29 d’abril de 2023.-Tenim moltes ganes que s’acabi el cicle infernal de Colau i comenci el cicle liberal de Ciutadans amb Anna Grau al capdavant”. Així s’ha pronunciat aquest matí la portaveu de Ciutadans (CS) al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, en arribar a la Feria de Abril de Barcelona per a acompanyar l’alcaldable liberal a la ciutat comtal, Anna Grau, i reivindicar “una de les festes més multitudinàries de Catalunya, on es veu clarament quina és la cultura catalana, que és la cultura de persones que venen de diferents llocs, que poden parlar català o castellà i és oberta al món”.

Arrimadas ha defensat el projecte municipalista que pilota Grau per a la ciutat comtal perquè “nosaltres volem una Barcelona oberta i una Barcelona segura que no sigui el paradís dels okupes i l’infern dels joves per a accedir a un habitatge”. La portaveu dels liberals espanyols ha reivindicat les polítiques de Ciutadans per aconseguir que Barcelona sigui una ciutat assequible “en la qual sigui relativament senzill formar una família, tenir un treball i accedir a un habitatge”, per això ha tornat a criticar durament la recentment aprovada llei d’habitatge “perquè l’única cosa que dona és més tranquil·litat als okupes, més por als propietaris i més frustració als joves”. En aquest sentit, Arrimadas ha manifestat que “no volem que Barcelona sigui coneguda internacionalment com el paradís dels okupes, ni que l’alcaldessa de Barcelona sigui una referència de l’okupació, necessitem una alcaldessa que sigui referència de la modernitat, de l’obertura, de la seguretat, de la creació d’ocupació, de l’atracció de talent” com representa Grau.

Per la seva banda, l’alcaldable liberal ha assegurat que treballarà perquè ningú “hagi de fugir en estampida de Barcelona perquè no pot viure, perquè no es poden pagar els lloguers o perquè estan les cases okupades”. Sobre aquesta última qüestió, Grau ha anunciat que Ciutadans “escombrarem a tots dels okupes de Barcelona”, com ja han començat a fer a la Bonanova.

D’altra banda, l’alcaldable liberal ha volgut reivindicar la Feria de Abril per ser una mostra de “veritable cultura catalana oberta al món, oberta a totes les comunitats que alimenten la nostra terra” i ha assegurat als nacionalistes i independentistes que aquesta “continuarà sent una terra lliure”. “Què s’han cregut, que no es pot ser un català divertit a Catalunya que parli dues llengües amb coratge, que no es pot ser andalús, que no es pot ser infermera? Doncs s’aguantaran, perquè això continuarà sent una terra lliure”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD