Actualitat

L’alcaldable de CS per a Martorell presenta el seu equip i programa electoral per continuar transformant el municipi

by cscatalunya — 6 maig 2023 @ 19:06
Comparte

El diputat de CS, Martín Blanco, destaca la gran tasca realitzada fins ara al consistori per part de Juan José Pérez aconseguint l’aprovació de moltes iniciatives de CS

Martorell, dissabte 6 de maig de 2023. “Amb treball, diàleg i passió, hem tret moltes iniciatives endavant”. Així ha resumit el candidat de Ciutadans (CS) a l’ajuntament de Martorell, Juan José Pérez, el treball fet fins ara en el consistori. Acompanyat del diputat de CS en el Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, Pérez ha presentat al seu equip i el seu programa electoral de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. El regidor taronja ha destacat que ha pogut “convèncer a la resta de grups municipals” per aprovar mesures com l’autonomia dels centres educatius en l’elecció de la jornada contínua, la gratuïtat del telèfon del 061 durant la pandèmia, però també mesures contra l’okupació il·legal o que la pàgina web municipal també estigui en castellà perquè “és una de les llengües pròpies de Catalunya”. Pérez ha recordat altres mesures com facilitats per a la instal·lació de plaques solars d’autoconsum, el suport a la Formació Professional dual, la instal·lació de càmeres de seguretat i de trànsit o ajudes fiscals per a reduir l’impacte de les pujades dels tipus d’interès en les hipoteques.

L’alcaldable de Cs ha presentat alguns punts del seu programa electoral com el foment al comerç local amb l’exempció de les taxes de les terrasses i la reforma integral del mercat municipal, l’estació intermodal per enllaçar les estacions de Renfe i la de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) o l’oficina única d’atenció per a particulars i empreses perquè “l’administració estigui a prop del ciutadà”. Pérez vol ampliar la xarxa de microbusos del transport públic i que sigui gratuït per als residents a Martorell i ha demanat la posada en marxa definitiva del centre d’FP de l’automòbil que va costar “20 milions d’euros fa més de 10 anys”. El candidat taronja vol a més ampliar la plantilla de policia local i el nombre de càmeres de seguretat i de trànsit. Finalment, Pérez aposta per millorar la neteja de Martorell perquè arribi a “més barris i més parcs”.

Per la seva banda, el diputat de CS, Nacho Martín Blanco, ha destacat la gran tasca realitzada fins ara en el consistori per part de Juan José Pérez qui ha aconseguit que moltes iniciatives impulsades per CS fossin aprovades. El diputat taronja s’ha mostrat convençut que “el vot a CS serà decisiu” el pròxim 28 de maig per decidir qui governarà a Martorell els pròxims 4 anys.

 

Volver a ACTUALIDAD