Actualitat

Alberto Sánchez, candidat de CS a Matadepera: “Volem implantar l’ensenyament FP en el municipi, desenvolupar programes d’envelliment actiu i potenciar la participació veïnal”

by cscatalunya — 7 maig 2023 @ 12:37
Comparte

· “Alberto Sánchez porta 4 anys sent l'única veu constitucionalista a l'Ajuntament de Matadepera, donant la batalla al nacionalisme i denunciant els seus abusos”, ha declarat Bravo

Matadepera, diumenge 7 de maig de 2023.- Volem implantar l’ensenyament FP en el municipi, desenvolupar programes d’envelliment actiu i potenciar la participació veïnal”. Així ho ha anunciat l’alcaldable de Ciutadans (CS) a Matadepera, Alberto Sánchez, en la presentació de la seva llista per a les pròximes eleccions municipals, on ha comptat amb la companyia de la diputada en el Parlament de Catalunya, Marina Bravo.

“Alberto Sánchez porta 4 anys sent l’única veu constitucionalista a l’Ajuntament de Matadepera, donant la batalla al nacionalisme i denunciant els seus abusos”, ha declarat Bravo. “Alberto prové de la societat civil i ve a servir i no a servir-se”, ha emfatitzat la diputada liberal, qui ha destacat la figura del candidat a Matadepera com “una persona de consens al servei de tots els veïns”.

Finalment, Sánchez s’ha mostrat confiat a poder ser una veu decisiva a l’Ajuntament de Matadepera per a “augmentar la plantilla de Policia Municipal, implantar l’FP en el municipi, realitzar una auditoria dels comptes del consistori o executar un Pla Municipal d’Igualtat”.

 

Volver a ACTUALIDAD