Actualitat

Carrizosa dona suport a Lorena de la Fuente perquè la Ciutat Residencial no es converteixi en un alberg juvenil

by cscatalunya — 14 maig 2023 @ 12:42
Comparte

L’alcaldable de CS a Tarragona ha demanat que es transformi en una residència pública per afavorir la gent gran

Tarragona, dissabte 13 de maig de 2023.- “Sóc aquí per donar tot el suport del partit a Lorena de la Fuente, en la seva reivindicació que la Ciutat Residencial i de Repòs de Tarragona no es converteixi en un alberg juvenil, sinó en un lloc residèncial de persones grans, tal i com  ho van portar al Parlament fa pocs mesos”.

Així s’ha manifestat el líder i president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, aquest matí davant dels mitjans de comunicació amb Lorena de la Fuente, alcaldable del partit i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Tarragona.

A les mateixes portes del centre residencial, Lorena de la Fuente ha encoratjat els veïns de Llevant en assenyalar “si Ciutadans governa després de les properes eleccions no permetrem que la Ciutat Residencial continuï així d’abandonada i sense manteniment. La manca de voluntat política ha portat un estat de degradació d’aquest complex que per a Ciutadans és inadmissible. I especialment per la traïció del partit socialista i de Rubén Viñuales, que menteix els veïns de Llevant en assenyalar que no faran cap alberg en aquest lloc, després d’haver votat ell personalment al Parlament de Catalunya a favor de la redacció d’ubicar el alberg juvenil”.

Lorena de la Fuente, que posteriorment a la roda de premsa s’ha reunit amb la Plataforma Pro LLevant ha reclamat per a Ciutadans “el vot útil” que permeti a Ciutadans “recolzar els veïns de Llevant en la seva reivindicació i per aconseguir juntament amb ells que el complex es transformi en una residència pública i una àrea de respir per a les persones que tenen determinades dependències”.

Volver a ACTUALIDAD