Actualitat

Carrizosa crida al vot útil de CS Cambrils, que ‘ha demostrat a l’Equip de Govern una gran gestió’

by cscatalunya — 15 maig 2023 @ 17:43
Comparte

El alcaldable de Ciutadans ha destacat que ‘som els únics regidors que hem aconseguit fons europeus per a grans projectes’

Cambrils, dilluns 15 de maig de 2023.- “Soc aquí per donar suport al nostre equip de govern a Cambrils. Hem demostrat que sabem gestionar a Turisme, a Promoció Econòmica, a Transparència, fins al punt que ens han donat un premi al nostre regidor Santiago Gámez per la bona gestió. Som els únics que hem aconseguit fons per invertir a Cambrils. És una mostra del que són capaços els nostres regidors a la gestió municipal”.

Carlos Carrizosa, ha fet una crida als ciutadans perquè votin Ciutadans perquè “som els únics que garantim que la ciutat continuï avançant. No tinc cap dubte que si els socialistes tenen l’oportunitat de pactar amb Camí Mendoza – d’Esquerra Republicana – ho faran, perquè és el que estan fent al Congrés dels Diputats, pactar conjuntament”.

Carrizosa ha denunciat “la hipocresia de tots els partits que s’esforcen per aparèixer només en una foto amb Siscu Morell, referent activista de la malaltia d’ELA que és de Cambrils, però que són incapaços de votar a favor de la llei presentada per Ciutadans a el Congrés dels Diputats que va en benefici dels afectats

Manifestacions del líder i president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, aquesta tarda davant dels mitjans de comunicació amb Juan Carlos Romera, alcaldable del partit i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Cambrils.

A la Plaça d’Aragó, l’alcaldable de Ciutadans a les eleccions municipals, Juan Carlos Romera ha reivindicat la feina feta des que Ciutadans és al govern, en què “hem estat claus per facilitar obres importants com aquest projecte de Jaume I, la Avinguda de l’Esport i la remodelació del Mercat Municipal. Som els únics regidors que han aconseguit per a Cambrils més de dos milions i mig dels fons Next Generation i 200 mil euros de la Diputació per al Mercat Municipal”.

Juan Carlos Romera ha cridat a votar Ciutadans en aquestes eleccions. “Som el segon partit més votat a Cambrils. Hi ha un element comú en els ciutadans que no volen Camí Mendoza com a alcaldessa. Aquestes eleccions no són ideològiques sinó de gestió. I per això cal continuar confiant en Ciutadans”. 

Volver a ACTUALIDAD