Actualitat

Carrizosa recolza a Tortosa el Pla de Mobilitat que Miquel Albacar porta al seu programa

by cscatalunya — 15 maig 2023 @ 16:07
Comparte

El alcaldable de CS a Tortosa ha donat a conèixer la implantació de dos pàrquing subterranis i altres places gratuïtes

Tortosa, dilluns 15 de maig de 2023.- “Estic aquí per recolzar el nostre company i el seu equip en els grans projectes de mobilitat que tenen per a Tortosa. Tenim un candidat amb un gran perfil professional. Una persona que serà capaç de transformar, per la seva capacitat, la ciutat de Tortosa. I ho demostra el gran projecte que té, entre d’altres, per a aquesta plaça on ens trobem”.

El líder de Ciutadans a Catalunya ha remarcat, a més, que “el perfil d’Enginyer de Camins i Ports de Miquel Albacar li permet tenir una idea molt clara de transformació per a Tortosa. I ho té amb la idea liberal de Ciutadans publico-privada, que suposa fer grans transformacions sense grans costos per als ciutadans. Per això demano a la ciutadania de Tortosa que torni a confiar a Ciutadans per la gran capacitat de gestió que tenen els nostres candidats”.

Així s’ha manifestat el líder i president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, aquest matí, davant dels mitjans de comunicació amb Miquel Albacar, alcaldable del partit i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Tortosa.

A la Plaça 1 d’octubre, Albacar ha ressaltat que avui “presentem el pla de mobilitat per a Tortosa. La ciutadania ens ha fet arribar el gran problema de mobilitat que hi ha a la ciutat. Grans problemes d’aparcament per als que proposem un pàrquing subterrani a aquesta mateixa plaça, a preus molt assequibles. I un segon aparcament a la zona de Renfe, amb una zona verda i lúdica a la part superior. A més d´un gran pla d´aparcaments gratuïts que suposin una ciutat més amable per als tortosins”.

Uns plans d’aparcament per a Tortosa que no suposarà, però, costos per a la ciutadania, ja que “les 600 places d’aparcament que tenim previstes volem que siguin amb inversió privada, que posteriorment poden recuperar les empreses amb el pagament dels aparcaments subterranis” , assenyala Albacar.

Volver a ACTUALIDAD