Actualitat

Carrizosa: “Espero que hi hagi un canvi a l’alcaldia de Blanes perquè la gent se senti orgullosa i satisfeta de l’alcalde i del seu govern”

by cscatalunya — 18 maig 2023 @ 16:54
Comparte

L'alcaldable de CS a Blanes, Cristhian Ortiz, aposta pel comerç de proximitat

Blanes, dijous 18 de maig de 2023. “Espero que hi hagi un canvi a l’alcaldia de Blanes perquè la gent se senti orgullosa i satisfeta de l’alcalde i del seu govern”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, en una visita a Blanes acompanyat de l’alcaldable per CS, Cristhian Ortiz. Carrizosa ha explicat que Ortiz és “un empresari que porta temps treballant per a aquesta ciutat”. El líder taronja ha explicat que la “màxima queixa” dels empresaris és “la demora per obtenir qualsevol permís” que els empeny a “buscar les inversions en altres llocs que no són el seu propi poble”.

Carrizosa ha assegurat que “el que està llastrant el creixement a Catalunya són partits com ERC, els comuns, o la CUP, moltes vegades recolzats pels socialistes, que no entenen el que és compatibilitzar el creixement econòmic, la creació de riquesa, amb un entorn net i ecològic i amb un turisme responsable”.

Per la seva banda, el candidat de CS a l’ajuntament de Blanes, Cristhian Ortiz, ha defensat la seva aposta pel comerç de proximitat. Després de visitar una empresa amb Carrizosa, Ortiz ha assegurat que “el desenvolupament econòmic és molt important en un municipi com el de Blanes”. L’alcaldable taronja ha lamentat que un negoci hagi de marxar del poble “per culpa de les polítiques d’ERC”.

Volver a ACTUALIDAD