Actualitat

Carrizosa, sobre el caos de Rodalies: “La Generalitat prefereix que les dificultats es perpetuïn a asseure’s amb el govern d’Espanya i solucionar-ho”

by cscatalunya — 19 maig 2023 @ 11:46
Comparte

L'alcaldable a Esplugues, Gemma García, assegura que “CS ve amb molta força” i pot ser “clau perquè el PSC no torni a tenir majoria absoluta”

Esplugues de Llobregat, divendres 19 de maig de 2023. El president del grup parlamentari de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, ha lamentat la “utilització política” del caos del servei de Rodalies de RENFE i ha criticat que “la Generalitat prefereixi que les dificultats es perpetuïn a asseure’s amb el govern d’Espanya i solucionar-ho en benefici de tots els ciutadans”. Carrizosa ho ha dit davant els mitjans de comunicació en una visita a Esplugues de Llobregat, acompanyat de l’alcaldable de CS a l’ajuntament, Gemma García, on ha recordat que tant el govern espanyol com el català tenen “competències compartides” en el servei de RENFE, però la Generalitat vol “treure rèdit polític a assenyalar que tot lo de l’estat funciona malament”.

Carrizosa també ha denunciat “la política de pactes dels socialistes” al Baix Llobregat perquè “on no han pogut governar en solitari han pactat amb els Comuns o amb ERC, o fins i tot amb Junts a la Diputació de Barcelona”. “El PSOE de Pedro Sánchez a Espanya ha copiat les formes del PSC” ha assegurat i “si a Espanya governa amb ERC i amb Bildu, a la Generalitat el PSC d’Illa ha donat suport als pressupostos d’Aragonès d’ERC juntament amb els Comuns” ha explicat el líder taronja. Carrizosa ha demanat el vot per a CS per “donar un impuls a la productivitat, que es deixi el clientelisme i les duplicitats” i, a més, ha defensat l’“orgull de ser catalans, espanyols i europeus” podent “utilitzar el català i el castellà indistintament”. El president liberal ha demanat el vot a la “gent que no se senti representada ni per aquest socialisme immobilista ni per la claudicació davant dels nacionalismes”.

Per la seva banda, la candidata taronja a l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Gemma García, ha assegurat que “CS ve amb molta força, amb un gran programa i equip” i pot ser “clau perquè el PSC no torni a tenir majoria absoluta” perquè “les majories no són bones per a ningú”. García ha destacat les seves propostes en mobilitat com la petició que la línia 3 del metro arribi a l’Hospital Sant Joan de Déu, així com el soterrament de la B23 per “guanyar terreny per construir parcs infantils adaptats i inclusius”. A més, la candidata de CS ha demanat pujar la ràtio de policies i que tinguin més mitjans davant l’augment de robatoris amb força, robatoris intimidatoris i fins i tot en habitatges.

Volver a ACTUALIDAD