Actualitat

Carrizosa: “A L’Hospitalet cal trencar el corró d’un partit socialista que pacta amb qui sigui, amb ERC al Parlament i amb Junts a la Diputació”

by cscatalunya — 21 maig 2023 @ 18:08
Comparte

· L'alcaldable liberal, Miguel García, assegura que centrarà la seva política en la millora de la seguretat, la neteja, millorar els barris amuntegats i reforçar la guàrdia municipal.

L’Hospitalet de Llobregat, diumenge 21 de maig de 2023.- “A L’Hospitalet cal trencar el corró d’un partit socialista que pacta amb qui sigui, encara que sigui amb el diable, l’hem vist amb ERC al Parlament i ho faran amb Junts, com hem vist a Núria Marín pactar la Diputació”. D’aquesta manera s’ha pronunciat el president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant un acte a L’Hospitalet al costat de l’alcaldable de la ciutat, Miguel García.

Carrizosa ha lamentat que Marín “es resigni” al fet que L’Hospitalet sigui un feu socialista “i no una gran ciutat que interactuï i tingui un nom a tota Catalunya”, atès que és la segona més gran. “Això ho hem de resoldre i ho resoldrem amb Miguel García”, ha manifestat. A més, Carrizosa ha valorat positivament les iniciatives del candidat liberal que pretén rebaixar l’IBI que es paga actualment i rebaixar el sou dels regidors un 20%. “Aquestes coses ja les ha portat a ple però la majoria absoluta impedeix aprovar aquestes iniciatives i per això cal trencar aquest corró socialista”, ha insistit.

Per la seva banda, l’alcaldable liberal, Miguel García ha assegurat que té “un gran projecte per a la ciutat” centrat en resoldre les preocupacions dels ciutadans perquè “estem compromesos amb la ciutat i les seves persones”. García també ha demanat “trencar” la majoria socialista per a forçar al compliment de les propostes de millora “en seguretat, en neteja, en millorar els barris amuntegats i reforçar la guàrdia municipal, acabar amb l’ocupació i incrementar el lloguer social”.

Volver a ACTUALIDAD