Actualitat

Carrizosa: “Una cosa nova en la política catalana és fer alcaldes de Ciutadans”

by cscatalunya — 22 maig 2023 @ 11:14
Comparte

L'alcaldable liberal de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, es reivindica com l'única alternativa al govern actual “perquè la resta de partits només competeixen per a ser tinent d'alcalde”

Santa Perpètua de Mogoda, dilluns 22 de maig de 2023.- “Una cosa nova en la política catalana és fer alcaldes de Ciutadans”. Així ho ha declarat el president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant una visita al municipi de Santa Perpètua de Mogoda per a fer costat a l’alcaldable liberal de la localitat, Kevin Romero.

Carrizosa ha recordat als veïns del municipi que tornar a concentrar el vot en CS, com ja ha ocorregut en altres comicis, permetrà “donar un tomb” a un Ajuntament liderat per un partit “que només busca assegurar el futur dels que ja porten 30 anys vivint del mateix”. Carrizosa ha indicat que Romero “és l’únic que posa sobre la taula el que no funciona a Santa Perpètua i té un projecte per a fer coses noves” i ha demanat no fer cas a les enquestes que estan cuinades per excloure opcions.

Per la seva banda, l’alcaldable liberal s’ha reivindicat com l’única alternativa al govern actual “perquè la resta de partits, especialment PSC i ERC, sembla que estan competint per ser tinentes d’alcalde d’Isabel García i no estan competint per aconseguir l’alcaldia d’aquest municipi i això ens deixa a nosaltres com l’única alternativa”.

Romero ha demanat el suport dels veïns “per la necessitat de canviar un govern que porta 28 anys al poder” perquè la gent “ens transmet la necessitat de canvi i passar pàgina”. L’alcaldable liberal ha assegurat que si guanya les eleccions materialitzarà les propostes del seu programa en matèria de seguretat, rebaixa fiscal i polítiques per a persones grans, joves i construcció d’habitatge.

Volver a ACTUALIDAD