Actualitat

Carrizosa: “La mobilitat de Mataró té els mateixos problemes que Barcelona i és que no es té en compte les necessitats de les persones”

by cscatalunya — 23 maig 2023 @ 12:31
Comparte

· L’alcaldable liberal, Cristina Sancho, proposa millores de mobilitat al carrer Biada i connectar millor el centre de la ciutat amb el Tecnocampus a través del bus

Mataró, dimarts 23 de maig de 2023.- “Mataró comparteix amb Barcelona algunes coses dolentes, com que està governada també per PSC y Comuns, i en mobilitat té els mateixos problemes com el fet de no tenir en compte les necessitats de les persones i prioritzar les reformes per sobre les necessitats dels habitants”. Així s’ha pronunciat aquest matí el president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant una visita a la ciutat de la mà de l’alcaldable liberal, Cristina Sancho.

Carrizosa ha volgut donar suport a l’alcaldable “perquè Sancho té una visió clara de la ciutat” que pretén resoldre els problemes de mobilitat, impulsar el comerç, acabar amb la inseguretat i les ocupacions il·legals. “Tenim una candidatura que ha dibuixat molt bé aquesta visió des de l’oposició”, ha senyalat Carrizosa abans d’assegurar que Sancho “arrossegarà vot”, fins i tot “d’independentistes desenganyats” que li donaran suport perquè votaran en clau municipalista per una llista que realment “s’ocupa de la ciutat”.

Per la seva banda, l’alcaldable liberal, ha desglossat avui un parell d’iniciatives que du a terme en el programa electoral. La primera passaria per resoldre els problemes de mobilitat del carrer Biada,”que és un dels carrers damnificats pel carril bici que ens ha fet l’alcalde socialista i els comuns” i que ha provocat que molts establiments “hagin hagut de tancar i d’altres han vist reduïda la seva facturació i estant patint moltíssim”. Sancho ha precisat que aquest carril bici l’utilitzen “un 0% de bicis i un 2% de patinets i és obvi que està infrautilitzat i afectant molt als veïns de Mataró”. En aquest sentit, ha considerat que la supressió d’un carril bici per banda permetria recuperar aparcament i descongestionar aquesta via.

Sancho també ha proposat millores per a la xarxa de bus. D’entrada, vol que el servei arribi fins el Rengle perquè la ciutat estigui connectada amb el Tecnocampus. “No pot ser que els estudiants vagin caminant de l’estació al Tecnocampus, allà ha d’arribar el bus perquè també tenim un gran nombre d’empreses i és essencial una bona connexió”. A més, Sancho també es partidària d’un Mataró bus nit “perquè els nostres fills puguin anar a la nit segurs i no hagin d’anar caminant”. Per últim, ha proposat la gratuïtat del bitllet de bus a majors de 65 anys.

Volver a ACTUALIDAD