Actualitat

Carrizosa: “El PP a Catalunya és un partit fallit, conserva Badalona i Castelldefels però a la resta de Catalunya és CS qui representa el constitucionalisme als Ajuntaments”

by cscatalunya — 25 maig 2023 @ 11:52
Comparte

· L'alcaldable liberal, Juan Antonio Marcos, posarà l'accent en qüestions socials, lloguer assequible i millora de la neteja urbana

Castelldefels, dijous 25 de maig de 2023.- “El PP a Catalunya és un partit fallit, pràcticament només conserva algun tipus de representació a Badalona i Castelldefels, però a la resta de Catalunya és Ciutadans qui té la representació del constitucionalisme als Ajuntaments”. Així ha parlat el president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant una visita a Castelldefels al costat de l’alcaldable de la localitat, Juan Antonio Marcos. Carrizosa ha lamentat les “maniobres” del PP “per a fer fitxatges de manera reprovable” amb intenció de “substituir a rivals polítics amb males arts”, com va fer a Castelldefels “comprant” a l’anterior candidat.

Carrizosa ha demanat el vot per a Juan Antonio Marcos perquè representa “el centre, net, reformista i no ens fa por anar amb la marca de CS on sigui”, en contrast amb el que “fa el PP en els seus cartells”, que és ocultar-la.

L’alcaldable liberal ha destacat que malgrat l’intent d’“anul·lar-nos en aquestes eleccions, estarem en el municipi amb representació”. De fet, ha assegurat que ha recollit nombrosos suports aquests dies “i això ens porta a treballar per a ressorgir”. Marcos ha destacat també del seu programa electoral que posarà l’accent en la defensa de les qüestions socials, el lloguer assequible i la millora de la neteja urbana.

Volver a ACTUALIDAD