Actualitat

Carrizosa: “Faig una crida perquè els veïns del Prat votin a CS, una força reformista amb un equip que es coneix la ciutat de veritat”

by cscatalunya — 25 maig 2023 @ 16:56
Comparte

L'alcaldable del Prat de Llobregat, Jordi López, critica els “recursos escassos” que el govern municipal dedica a l'habitatge i a l'acció social

El Prat de Llobregat, dijous 25 de maig de 2023. “Faig una crida perquè els veïns votin a Ciutadans, una força reformista amb un equip que es coneix la ciutat de veritat”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en una visita al Prat de Llobregat acompanyat del candidat de CS a l’ajuntament, Jordi López. Carrizosa ha recordat que el partit taronja és “capaç de pactar tant amb la dreta com amb l’esquerra” i que compta amb una candidatura al Prat amb “gent que de veritat es preocupa pels ciutadans i per la seva ciutat”. “El 2019, El Prat de Llobregat va ser un dels municipis on vam experimentar una major pujada i esperem amb Jordi López millorar encara més els resultats” ha assegurat el líder liberal.

Per la seva banda, el candidat de CS a l’alcaldia del Prat de Llobregat, Jordi López, ha criticat els “recursos escassos” que el govern municipal que “porta 40 anys governant” dedica a l’habitatge i a l’acció social. López ha destacat una de les 100 propostes del seu programa electoral que és la creació d’“un menjador social per a persones necessitades”. A més, el candidat taronja ha lamentat que en El Punt Solidari s’estigui donant “menjar amb data de caducitat passada”. “Això no es pot permetre en una ciutat com El Prat” ha dit.

 

Volver a ACTUALIDAD