Actualitat

Carrizosa: “Sitges ha entrat en decadència per la incompetència del govern municipal, però CS té un projecte per revertir-ho”

by cscatalunya — 26 maig 2023 @ 12:53
Comparte

· L’alcaldable liberal, Antonio Medialdea, aposta per incrementar l’aportació de sorra a les platges, garantir la seguretat als carrers i consensuar plans amb el sector de l’oci i l’hostaleria

Sitges, divendres 26 de maig de 2023.- “Sitges ha entrat en decadència per la incompetència del govern municipal, però Ciutadans (CS) té un projecte per revertir-ho”. Així ho ha declarat el president de CS al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant una visita a la localitat juntament amb l’alcaldable de Sitges, Antonio Medialdea. Carrizosa ha demanat concentrar el vot taronja per a poder canviar el govern de la ciutat “i treballar per a que Sitges no segueixi perdent atractiu turístic”. A més, Carrizosa ha indicat que un CS fort permetrà al PSC tenir “una alternativa de pacte que retiri Sitges de la gestió d’ERC i l’independentisme divisori”.

Per la seva banda, l’alcaldable liberal, s’ha compromès a “revertir” la situació decadent en la qual es troba la ciutat “on veiem que cada vegada ve menys gent, hi ha inseguretat ciutadana, falta més policia, més vigilància a les platges, hi ha baralles nocturnes i el passeig està brut”. És per això que Medialdea aposta per incrementar l’aportació de sorra a les platges, garantir la seguretat als carrers i consensuar plans d’atracció de visitants amb el sector de l’oci i l’hostaleria.

Volver a ACTUALIDAD