Actualitat

Carrizosa sobre Borràs: “Ja n’hi ha prou de polítics corruptes”

by cscatalunya — 1 juny 2023 @ 17:19
Comparte

· El president de CS al Parlament celebra la retirada de l’escó a la diputada “condemnada per corrupció” i lamenta “els tripijocs del PSC i el separatism” que ho han dilatat fins celebrades les eleccions

Parlament de Catalunya, dijous 1 de maig de 2023.- “Ja n’hi ha prou de polítics corruptes”. D’aquesta manera ha valorat el president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, la decisió de la Mesa del Parlament de retirar l’escó de diputada a Laura Borràs després de ser condemnada per falsedat en document oficial i prevaricació administrativa. “Per fi Laura Borràs ha deixat de ser diputada d’aquest Parlament, ja era hora que la Mesa obeís les ordres de la Junta Electoral Central, això és un estat de dret, ningú està per sobre de les lleis i ells estaven obligats a complir”, ha manifestat Carrizosa.

El president dels liberals catalans ha criticat “els tripijocs entre el PSC i el separatisme” que ha demorat fins passada la campanya electoral el compliment d’un requeriment que havia d’obeir-se immediatament. De fet, CS va presentar dos escrits davant la Junta Electoral demanant la incoació d’accions penals si el Parlament no obeïa el requeriment per a desposseir del seu escó a Borràs. Carrizosa ha recordat que la pròpia diputada condemnada ja va apartar al llavors diputat de la CUP, Pau Juvillà, “per un cas molt similar només que la senyora Borràs està condemnada per corrupció”.

Finalment, Carrizosa ha indicat que aquest cas demostra, una vegada més, que CS “garanteix, com sempre, la vigilància de l’estat de dret mentre el PSC el que fa és tripijocs perquè no s’acatin les lleis fins que acabin les campanyes electorals”.

Volver a ACTUALIDAD