Actualitat

La diputada Anna Grau, nova portaveu parlamentària de Ciutadans (CS) en substitució de Nacho Martín Blanco

by cscatalunya — 8 juny 2023 @ 10:40
Comparte

• L'exdiputada i actual presidenta del Consell General de CS, Noemí de la Calle, reemplaçarà a Nacho Martín Blanco com a Diputada

Barcelona, dijous 8 de juny de 2023.- La diputada de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Anna Grau, serà la nova portaveu parlamentària de Ciutadans després de la renúncia presentada durant el dia d’avui per Nacho Martín Blanco com a Diputat en el Parlament de Catalunya.

Des del grup parlamentari de CS volem agrair els serveis prestats per Nacho Martín Blanco des de l’any 2017 i li desitgem el millor personalment. Després de la renúncia de Martín Blanco, l’exdiputada i actual presidenta del Consell General de CS, Noemí de la Calle, prendrà l’acta de diputada en substitució de l’ex portaveu de CS. De la Calle, ja es va distingir com a diputada i portaveu de CS d’Assumptes Socials durant les legislatures XI i XII.

Des de Ciutadans volem posar en valor l’important capital humà que està disposat a continuar amb un projecte polític de centre liberal que continua sent útil i necessari. La majoria de quadres i afiliats continuen apostant per Ciutadans com la millor eina per a encarar els reptes de present i de futur del panorama polític català. Aquests reptes són enormes i apassionants i requereixen tota la valentia. Sempre hi haurà qui prefereixi fer un pas al costat, escenari que, naturalment, respectem.

 

 

Volver a ACTUALIDAD