Actualitat

Anna Grau (CS) lamenta que després de les eleccions “CS s’ha quedat sol defensant als veïns de La Bonanova”

by cscatalunya — 13 juny 2023 @ 20:01
Comparte

• La portaveu de CS en el Parlament de Catalunya recorda que “CS insisteix i persisteix per a acabar amb els Okupes del Kubo i La Ruïna”

Barcelona, dimarts 13 de juny de 2023.- La portaveu de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Anna Grau, ha lamentat que després d’eleccions “CS s’ha quedat sol defensant als veïns de La Bonanova”. Grau ha realitzat aquestes declaracions després de concentrar-se, com cada dimarts, davant dels edificis del Kubo i La Ruïna en el barri de La Bonanova.

La diputada liberal ha ressaltat que “les Okupacions de La Bonanova segueixen sense desallotjar-se” per això ha recordat que “CS insisteix i persisteix per a acabar amb els Okupes del Kubo i La Ruïna” però ha rebutjat que altres formacions polítiques hagin abandonat als veïns en concloure les eleccions municipals afegint que “és una llàstima que només estiguem nosaltres -CS- i ningú més”.

Finalment, Anna Grau també ha posat l’accent a continuar mantenint les concentracions setmanals a la Bonanova sostenint que “no cal caure en el descoratjament ni pels nous cicles electorals ni pels canvis de jaqueta d’alguns”.

 

Volver a ACTUALIDAD