Actualitat

Carrizosa (CS): “Qui desitgi votar a CS a Catalunya, ho podrà fer; Ciutadans es presentarà a les eleccions autonòmiques a Catalunya”

by cscatalunya — 17 juny 2023 @ 15:39
Comparte

• El president de Ciutadans qualifica de “responsable” la decisió del seu partit de no presentar-se a les eleccions generals.

Barcelona, diumenge 18 de juny de 2023.- “Qui vulgui votar a CS a Catalunya, ho podrà fer. Ciutadans es presentarà a les eleccions autonòmiques a Catalunya”. Així de contundent s’ha mostrat el president del grup parlamentari de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant una entrevista realitzada al programa ‘L’Hemicicle’ de Catalunya Ràdio.

El president de la formació liberal ha reconegut que “CS va generar molta il·lusió i se’ns està penalitzant massa” però ha sostingut que “el nostre espai polític ni ha desaparegut, ni desapareixerà” i ha qualificat de “responsable” la decisió de la direcció de CS de no presentar-se a les eleccions generals perquè com ha admès “amb unes eleccions tan polaritzades votar a CS era gairebé una qüestió de fe” però ha precisat que la formació liberal sí que serà present en les pròximes eleccions catalanes insistint que “CS té espai a Catalunya”.

Finalment, qüestionat sobre els canvis executats per Pere Aragonés en el govern català, Carlos Carrizosa ha aclarit que “formen part d’una estratègia de rearmament d’ERC davant la fragilitat de l’executiu català” precisant que s’ha mostrat “sorprès perquè Aragonés opti per continuar amb un govern tan feble” sostenint que ara el President durà a terme una estratègia de confrontació “per a acontentar el seu electorat” i ha posat com a exemple la reactivació del desplegament de l’Agència Tributària de Catalunya amb l’objectiu, segons el líder dels liberals catalans de, “allargar la legislatura fins a tardor de 2024”.

 

Volver a ACTUALIDAD