Actualitat

Carlos Carrizosa (CS): “Puigdemont i Aragonés han perdut. És el moment que assumeixin que els ha arribat el seu Waterloo.”

by cscatalunya — 5 juliol 2023 @ 11:42
Comparte

• El líder de Ciutadans (CS) “celebra” la decisió del TGUE de retirar la immunitat de Puigdemont, Comín i Ponsatí

Barcelona, dimecres 5 de juliol de 2023.-Puigdemont i Aragonés han perdut. És el moment que assumeixin que els ha arribat el seu Waterloo”. Així de contundent s’ha mostrat el president del grup parlamentari de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, després de donar-se a conèixer la decisió del Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) de retirar la immunitat parlamentària de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí.

El líder dels liberals catalans ha “celebrat” la decisió del TGUE, a pesar, com ha explicat, “de les pressions i amenaces de l’independentisme i de la tebiesa del Govern d’Espanya”. En aquest sentit, Carrizosa ha volgut posar en valor “el treball realitzat pels eurodiputats de Ciutadans” agraint especialment al secretari general de CS, Adrián Vázquez, “el seu acompliment com a president de la comissió d’assumptes jurídics” perquè com ha assegurat “ha presidit la comissió amb rigorositat i una perfecta neutralitat institucional”. No obstant això, Carlos Carrizosa s’ha mostrat molt crític amb l’actitud del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés, de donar el seu suport incondicional als fugats de la justícia, reiterant que “és evident que Puigdemont i Aragonés han perdut” insistint a tots dos que “deixin de continuar emprenyant amb el procés i assumeixin que els ha arribat el seu *Waterloo”.

El líder de Ciutadans també ha retret l’actitud de Pedro Sánchez i del seu govern “per la seva tebiesa i col·laboracionisme amb l’independentisme” perquè com ha afegit “amb els seus indults i la despenalització de la sedició ha deixat l’horitzó de les penes molt rebaixat” per això ha volgut agrair públicament al Poder Judicial espanyol “la seva constància i rigor jurídic”, tot i “les traves del govern de Sánchez” recordant que “els pactes vergonyants de Pedro Sánchez han estat desautoritzats avui pels tribunals europeus”.

Volver a ACTUALIDAD