Actualitat

Carlos Carrizosa (CS) sobre Puigdemont: “Amb una fugida en maleter ja va tenir bastant”

by cscatalunya — 10 juliol 2023 @ 12:12
Comparte

• El líder de Ciutadans (CS) ha ironitzat d'aquesta manera en resposta a un tuit compartit per Puigdemont a les seves xarxes socials

Barcelona, 10 de juliol del 2023. “Amb una fugida en maleter ja va tenir bastant”. D’aquesta manera ha ironitzat el president del grup parlamentari de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, en un tuit compartit a les seves xarxes socials.


El missatge ha estat compartit com a resposta a un missatge escrit per Puigdemont en el qual ha anunciat que no assistirà a la sessió parlamentària del Parlament Europeu a Estrasburg al no garantir-li la cambra que no serà detingut si hi ha una euroordre. Aquest missatge s’ha produït després que dimecres passat el president de Ciutadans afirmés que “Puigdemont i Aragonés han perdut. És el moment que assumeixin que els ha arribat el seu Waterloo”.

Carrizosa va celebrar la decisió del Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) de retirar la immunitat parlamentària de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí i va posar en valor “el treball realitzat pels eurodiputats de Ciutadans”, especialment pel secretari general de CS, Adrián Vázquez, a qui va agrair “el seu acompliment com a president de la comissió d’assumptes jurídics”, feina que ha realitzat “amb rigorositat i una perfecta neutralitat institucional”.

Volver a ACTUALIDAD