Actualitat

Anna Grau (CS): “Tornem a un bipartidisme de mentides on els catalans i cada vegada més espanyols som utilitzats com a moneda de canvi”

by cscatalunya — 11 juliol 2023 @ 12:17
Comparte

• “Cada vegada és més necessària l'opció assenyada, moderada i de centre de Ciutadans per a fer front als que proposen debats allunyats de la realitat social i econòmica dels ciutadans”, ha afirmat Grau

Barcelona, 11 de juliol del 2023. “Tornem a un bipartidisme de mentides on els catalans i cada vegada més espanyols som utilitzats com a moneda de canvi”. Així de contundent s’ha mostrat la portaveu de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Anna Grau, en una roda de premsa que ha ofert des de la seu del partit liberal a Barcelona i on ha afirmat que “el debat entre Sánchez i Feijoó és un debat del passat”.

“Cada vegada és més necessària l’opció assenyada, moderada i de centre de Ciutadans per a fer front als que proposen debats allunyats de la realitat social i econòmica dels ciutadans”, ha afirmat Grau. La diputada ha lamentat que “el PP es torna a apuntar a la ‘Taula de Diàleg’ per a utilitzar Catalunya com un trampolí per a saltar a Moncloa” i, d’altra banda, “Sánchez afirma que Catalunya està millor que el 2017, quan la realitat és que s’estan vulnerant els drets dels ciutadans de manera sistemàtica”.

En aquest sentit, la diputada liberal ha volgut destacar “la necessària tasca de les 11 entitats que han demanat explícitament defensar els valors constitucionals a Catalunya, començant per la llengua”.“No pot ser que al poble de Junqueras es prohibeixi a una professora passejar pel col·legi per a evitar que els alumnes es dirigeixin a ella en castellà i aquí no passi res”, ha afirmat. Per això, Grau ha aprofitat per a recordar que “gràcies a Ciutadans tindrem una missió de la Unió Europea que en el primer trimestre del 2024 vindrà a Catalunya per a posar ordre a l’escola Catalana, on hi ha clara falta de llibertat lingüística”. “Continuem treballant malgrat no anar a eleccions”, ha sentenciat.

Finalment, Grau ha recordat que aquesta tarda a les 20h es concentrarà, al costat de veïns i membres de Ciutadans, enfront dels edificis del Kubo i la Ruïna per a reclamar el desallotjament dels okupes.

Volver a ACTUALIDAD