Actualitat

La Junta Electoral obliga a l’Ajuntament d’Alcarràs a complir amb la llei i fa retirar simbologia partidista d’edificis i mobiliari urbà

by cscatalunya — 19 juliol 2023 @ 18:39
Comparte

Aquesta resolució es produeix després d’una denúncia presentada per Ciutadans Alcarràs divendres passat

Alcarràs, 19 de juliol de 2023.- La Junta Electoral de Zona (JEZ) ha fet retirar del pavelló municipal d’Alcarràs l’esteladaque va penjar de nou passades les eleccions municipals “i les xapes que anuncien l’entrada a una imaginària república catalana”. Així ho ha explicat el coordinador de la formació taronja a Alcarràs, José Luis Linares. Cal recordar que ja en l’anterior període electoral municipal la JEZ va ordenar la retirada de tota la simbologia partidista que hi havia en edificis municipals i en mobiliari urbà.

És habitual que els governs municipals d’Alcarràs incompleixin la llei, igual d’habitual que per part de la resta de partits, ni tampoc per part de la Subdelegació, es faci res al respecte. I un cop més, gràcies a la nostra insistència, els veïns d’Alcarràs podran trobar neutralitat als espais públics”, manifesten des de la formació liberal, que asseguren que “quan passades les eleccions tornin a violar la llei, ens tornaran a tenir al davant per fer d’Alcarràs un poble per a tots, independentment de la seva ideologia” ha explicat el mateix Linares.

Volver a ACTUALIDAD