Actualitat

Carrizosa (CS): “Puigdemont ha renovat avui el seu xantatge a la democràcia. La resposta hauria de ser ‘no hi ha res més que parlar’”

by cscatalunya — 5 setembre 2023 @ 11:47
Comparte

· El líder de Ciutadans a Catalunya ha anunciat que es reunirà de manera urgent amb Salvador Illa (PSC) i Alejandro Fernández (PP) per a evitar “el peatge del desprestigi i la humiliació” de pactar amb un pròfug de la justícia.

Parlament de Catalunya, dimarts 5 de setembre de 2023. “Puigdemont ha renovat avui el seu xantatge a la democràcia. La resposta hauria de ser ‘no hi ha res més que parlar’”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, en roda de premsa. Carrizosa ha arremès contra la vicepresidenta Yolanda Díaz per “cortejar a l’èmul de Donald Trump a Espanya, el senyor Puigdemont” i ha acusat el bipartidisme de “blanquejar” a un expresident de la Generalitat que “va atemptar contra la democràcia i que va generar una divisió social sense precedents i una crisi econòmica que encara estem patint”.


“El PSOE i Sumar estan mirant de pactar amb Puigdemont a les clares i amb foto, el Partit Popular ho està fent d’una forma vergonyant i sense foto”
, ha declarat Carrizosa. En aquest mateix sentit, el president dels liberals a Catalunya ha assegurat que Puigdemont sap que tots dos partits el busquen i per això s’ha dirigit a tots dos.


“Els catalans que se senten també espanyols només tenen a Ciutadans perquè els defensi”
, ha assegurat Carrizosa, i ha acusat el PSOE de treballar de la mà dels separatistes, al PP de tenir només un dirigent que alça la veu i ho fa a títol personal i a VOX d’estar desaparegut.

En aquest mateix sentit ha recordat que gràcies a la denúncia de Ciutadans el Parlament Europeu ha obligat a Junts a retirar “una imatge del cop del 1-O” de l’Eurocambra.


Finalment, el líder de Ciutadans a Catalunya ha anunciat que es reunirà de manera urgent amb Salvador Illa (PSC) i Alejandro Fernández (PP) per a evitar “el peatge del desprestigi i la humiliació” de pactar amb un pròfug de la justícia.

Volver a ACTUALIDAD