Actualitat

Ciutadans s’adhereix a la manifestació unitària del constitucionalisme convocada per SCC per al 8 d’octubre

by cscatalunya — 12 setembre 2023 @ 12:27
Comparte

· El partit ha animat tota la ciutadania a manifestar-se per a “parar el cop a la democracia” que suposaria aprovar “una llei d'impunitat”

Barcelona, dimarts 12 de setembre de 2023. Ciutadans (CS) ha anunciat en el dia d’avui que s’adherirà a la manifestació unitària convocada per Societat Civil Catalana (SCC) el 8 d’octubre sota el lema “No en el meu nom. Ni amnistia ni autodeterminació”. L’anunci d’aquest suport l’ha realitzat el partit a través de xarxes socials, on ha animat tota la ciutadania a manifestar-se per a “parar el cop a la democracia” que suposaria aprovar “una llei d’impunitat”


Ciutadans ja va participar activament en la manifestació del 8 d’octubre del 2017, que va reunir un milió de persones
als carrers de Barcelona una setmana després del referèndum unilateral de l’1 d’Octubre. “Una vegada més la suma de la política i la societat civil enviarà un missatge clar als plans de Sánchez: No en el nostre nom, la societat catalana no és moneda de canvi”, ha declarat la portaveu de CS a Catalunya, Anna Grau.

El secretari general de Ciutadans, Adrián Vázquez, va comparèixer ahir a Barcelona i va assegurar que l’anomenada llei d’amnistia és, de facto, una llei d’impunitat que permetria als independentistes tornar a delinquir.

Volver a ACTUALIDAD