Actualitat

Carrizosa: “El món constitucionalista, que ha estat perpètuament menystingut i atacat per institucions, ha de parlar”

by cscatalunya — 13 setembre 2023 @ 17:37
Comparte

· Ciutadans ha anunciat també que els dies 19 i 20 enviaran una delegació a Europa per a denunciar l'atac a l'Estat de Dret que està legitimant Sánchez

Parlament de Catalunya, dimecres 13 de setembre. “El món constitucionalista, que ha estat perpètuament menystingut i atacat per les institucions, ha de parlar”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en una roda de premsa conjunta amb el president d’Impuls Ciutadà, José Domingo, després de reunir-se amb l’entitat constitucionalista.

Ciutadans i Impuls Ciutadà han coincidit en la manca d’informació proporcionada per part del Govern d’Espanya sobre els seus pactes amb Puigdemont, han reivindicat la unitat del constitucionalisme i la necessitat de mobilitzar-se als carrers en contra de l’amnistia.

En aquest sentit, Carrizosa ha anunciat que acudiran a les manifestacions del 8 d’octubre i també a la del 12 d’octubre a Barcelona. “Pressionarem a Sánchez des de tots els àmbits, amb mobilitzacions i accions polítiques. La setmana que ve anirem a Brussel·les a reforçar les accions que està realitzant el grup de Ciutadans a Europa per a suspendre de sou i de feina a Puigdemont i per a denunciar l’atac a l’Estat de Dret que està proposant”.

Finalment, el líder de Ciutadans ha demanat a Salvador Illa i a Alejandro Fernández que “no rebaixin la dignitat d’Espanya ni del constitucionalisme donant concessions a qui s’ha escapolit en un maleter”.

Volver a ACTUALIDAD