Actualitat

Carrizosa (CS): “Aquí estem els catalans lliures i espanyols desacomplexats, tot i els insults”

by cscatalunya — 8 octubre 2023 @ 12:15
Comparte

Adrián Vázquez: “Protestamos contra una ley de impunidad y reivindicamos la dignidad, la justicia y la igualdad”

Barcelona, diumenge 8 d’octubre de 2023. “Aquí estem els Catalans lliures i espanyols desacomplexats, tot i els insults”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS) a Catalunya,Carlos Carrizosa, en una roda de premsa realitzada amb cap de la delegació de CS a Europa, Adrián Vázquez, a la manifestació de Societat Civil Catalana. El partit liberal ha realitzat, a primera hora, una ofrena floral en la comissaria de Via Layetana per a retre homenatge a la Policia Nacional davant els atacs de l’independentisme. “La majoria de catalans els estem agraïts i els diem que aquesta també és la seva casa, encara que el separatisme els expulsés com a gossos dels hotels. Nosaltres no oblidem”, ha declarat. 


“Estem avui aquí pel futur d’Espanya, perquè els victimaris no passin a la història com a víctimes, perquè d’això va l’amnistia, de fer passar als separatistes per herois, la democràcia en dictadura i convertir un cop d’estat en una gamberrada per a facilitar que ho tornin a fer
”, ha exposat Carrizosa.“L’any 2017 vam frenar el cop i el 2023 diem alt i clar que no oblidem i que la memòria vencerà”. 


Carrizosa ha titllat la manifestació d’“autèntic èxit tot i ser menystinguts des del poder, milers d’herois han sortit al carrer per a dir no a l’amnistia”.
“Fa 6 anys, estàvem aquí mateix reivindicant que Catalunya som tots, en un dels dies més emotius de la nostra democràcia, i avui Ciutadans segueix aquí perquè és igual d’important que al 2017 dir que ‘NO EN EL NOSTRE NOM’”, ha manifestat Carrizosa.


El secretari general de CS i cap de la delegació europea, Adrián Vázquez, ha declarat que“protestem contra una llei d’impunitat i reivindiquem la dignitat, la justícia i la llibertat d’aquells que volem basar la nostra democràcia en el principi d’igualtat i no en el principi de desigualtat, que és el que està fent Sánchez”.

Finalment, el secretari general de CS ha carregat contra Sánchez assegurant que “el senyor Sánchez no ha canviat d’opinió, ha canviat de bàndol” i ha avisat que “CS plantarà cara des de les institucions, des del Parlament de Catalunya i el Parlament Europeu. No pararem fins que se sàpiga que Sánchez està dinamitant el nostre Estat de Dret”.

Volver a ACTUALIDAD