Actualitat

CS busca la condemna unànime del Parlament davant els atemptats perpetrats per Hamas a Israel

by cscatalunya — 10 octubre 2023 @ 12:01
Comparte

Carrizosa ha avisat que les manifestacions de CUP i Arrán haurien d'investigar-se per la fiscalia per un delicte d'apologia del terrorisme

Parlament de Catalunya, dimarts 10 d’octubre de 2023. El President de Ciutadans (CS) a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha anunciat avui en roda de premsa que el seu Grup Parlamentari ha presentat una Declaració Institucional de condemna als atacs terroristes perpetrats per Hamas a Israel. Amb aquesta declaració es busca la unanimitatdels partits en el Parlament davant les matances, segrestos i violacions que ha realitzat el grup terrorista sobre població civil.


“Per a Ciutadans no hi ha cabuda a cap mena d’equidistància entre una organització terrorista
que es defineix com a islamista, gihadista, nacionalista, antisemita i que busca la destrucció d’Israel, amb un Estat democràtic i de dret que està defensant la integritat del seu territori davant un atac terrorista”, ha declarat Carrizosa.

Carrizosa ha criticat les manifestacions de partits com a ERC i Sumar. En aquest sentit, el president dels liberals ha carregat durament contra les manifestacions realitzades per la CUP i Arrán i ha avisat que haurien de ser investigats per la fiscalia per un delicte d’apologia del terrorisme. “Directament s’han alineat amb l’organització terrorista Hamas”, ha declarat.


En la Declaració Institucional, a la qual ha tingut accés aquest mitjà,Ciutadans demana mostrar “solidaritat a totes les víctimes civils”, i recorda que “ni el poble palestí ni les seves aspiracions estan representats per Hamas, una organització terrorista que té com a ostatges dels seus fins terroristes a la majoria dels palestins residents a Gaza.”

Volver a ACTUALIDAD