Actualitat

CS aconsegueix el compromís del Parlament per a impulsar la construcció d’un nou CUAP a Olesa de Montserrat

by cscatalunya — 20 octubre 2023 @ 09:46
Comparte

Junts i ERC voten en contra d'ampliar l'horari i els serveis del CAP d'Olesa

Parlament de Catalunya, divendres 19 d’octubre de 2023. El Grup Parlamentari de Ciutadans (CS) ha aconseguit aprovar un acord per a impulsar la construcció d’un nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) a Olesa de Montserrat que doni cobertura als municipis del Baix Llobregat Nord. Ha estat la diputada del partit liberal, Marina Bravo, qui ha defensat la proposta del partit que pretén posar fi a l’emergència sanitària que pateixen els veïns d’Olesa de Montserrat.

Amb l’aprovació d’aquesta proposta es permetria la creació una partida pressupostària en els pressupostos de 2024 per a la construcció d’un nou CUAP. “És necessari evitar els actuals desplaçaments que han de sofrir els veïns d’Olesa, que han d’acudir als centres de Martorell o al CUAP de Sant Andreu de la Barca, a més de 20 minutos, per a ser atesos”, ha declarat Bravo.

Tot i aquest acord per al municipi, la diputada liberal s’ha mostrat decebuda amb Esquerra i Junts, que han impedit, amb el seu vot en contra, que es recuperin els horaris i serveis sanitaris que Olesa tenia amb anterioritat. “Han votat en contra de tenir una atenció continuada fins a les 22h, de les urgències nocturnes, del servei d’urgències pediàtriques o de reforçar l’atenció a la salut mental”, ha lamentat Bravo.

La portaveu de Ciutadans a Olesa, Vanesa Carrasco, ha celebrat aquest acord històric per al municipi que permetrà millorar la qualitat de vida de tots els olesans. “Aquesta és una prova de la política que impulsem des de Ciutadans, una política centrada en la millora del benestar dels nostres veïns”, ha declarat. “Esperem que aquests acords siguin una realitat en aquest mandat, ho fiscalitzarem”, ha finalitzat.

 

Volver a ACTUALIDAD