Actualitat

Carrizosa (CS) a Aragonès: “Ciutadans no acceptará mai lliçons d’Esquerra, un partit dues vegades colpista”

by cscatalunya — 7 novembre 2023 @ 19:14
Comparte

“Des que vam néixer en 2016 ens ha tocat defensar la democràcia a Catalunya, i l'hem defensat precisament de l'atac d'Esquerra”, ha retret Carrizosa

Parlament de Catalunya, 7 de novembre de 2023. “Ciutadans no acceptarà mai lliçons d’un partit dues vegades colpista”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en el ple parlamentari d’avui. “El meu partit va néixer en democràcia i no admet lliçons de democràcia d’un partit que té en el seu historial dos cops d’estat. O és que no saben vostès d’història?”

 “Des que vam néixer l’and 2006 ens ha tocat defensar la democràcia a Catalunya, i l’hem defensat precisament de l’atac d’Esquerra”, ha retret Carrizosa. “Quan Esquerra atacava l’Estatut i la Constitució només Ciutadans era allí per a parar-ho, per a frenar el cop”.

 Carrizosa s’ha desmarcat també dels atacs a les seus del PSOE, afirmant que CS ha sofert atacs a les seves seus per part de la CUP i de Arran. “No hi ha res més impune ni invisible que ser d’Arran: comets delictes, ataques seus i ets impune. Han tingut l’amnistia sense necessitat de demanar-la”.

Volver a ACTUALIDAD