Actualitat

Carrizosa (CS): “Amb aquesta infame amnistia només guanya la casta dels intocables, aquesta diminuta elit separatista”

by cscatalunya — 8 novembre 2023 @ 10:21
Comparte

- Per part seva, Alonso ha denunciat la desorbitada despesa de la Generalitat en Política Exterior

Parlament de Catalunya, 8 de novembre de 2023. “Amb aquesta infame amnistia només guanya la casta dels intocables, aquesta diminuta elit separatista, els delinqüents dels CDR i els que roben en nom del procés”. Així li ho ha dit el president de Ciutadans (CS) a Catalunya, Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat. “Mentrestant la resta dels catalans perden drets, oportunitats i temps”, li ha recriminat, “el que els asseguro és que no perdran la dignitat, la memòria i la veu”.

Carrizosa ha preguntat al president quin han guanyat exactament els ciutadans de Catalunya amb l’acord d’Esquerra i el PSOE. “Jo li ho diré”, ha continuat, “des que es va conèixer aquest calambache s’han anunciat vagues a Renfe i els sindicats policials s’han mobilitzat. Però això sí, els polítics malversadores i corruptes respiren tranquils”, li ha retret a Aragonès. “El pitjor de tot és que molts catalans temen que torni la fractura social dels pitjors anys del procés”.

Carrizosa ha denunciat el mantra separatista del gestionem millor que els espanyols. “Les mentides del procés ja no se les creu ningú. Demanen el traspàs de Rodalies, però les competències que ja tenen per a ampliar horaris de Renfe, no les exerceixen, demanen que els catalans paguin religiosament els seus impostos i compleixin la llei, però després premien als polítics que se la salten”, ha manifestat.

D’altra banda, el diputat de CS, Matías Alonso, ha recriminat a la consellera Serret la desorbitada despesa en acció exterior que, segons ha exposat, no compleix la legalitat. “Des de Ciutadans hem denunciat en reiterades ocasions que la seva acció exterior interfereix, de manera opaca i continuada, en la política exterior, l’execució i la direcció de la qual competeix en exclusiva al Govern d’Espanya”.

Alonso li ha recordat a la consellera d’Esquerra que tant la Generalitat de Catalunya com el seu govern formen part de l’Estat Espanyol, però la política exterior que impulsen, amb la connivència del PSC amb el separatisme, “no és més que suplantació i confrontació amb la política exterior del Govern d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD