Actualitat

Carrizosa (CS): “Pedro Sánchez ha fet més per desestabilitzar la democràcia espanyola que el separatisme en tots aquests anys”

by cscatalunya — 9 novembre 2023 @ 12:33
Comparte

“L'any 2017 parem el cop amb una oposició dura, ferma i serena. En 2023 tornarem a fer-ho”, ha afirmat Carrizosa des del Parlament de Catalunya

Parlament de Catalunya, dijous 9 de novembre de 2023. “Pedro Sánchez ha fet més per desestabilitzar la democràcia espanyola que el separatisme en tots aquests anys”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS) a Catalunya, Carlos Carrizosa, en una roda de premsa. “La immensa majoria dels catalans no es reconeix en aquesta visió política, el PSOE està aplicant el programa del senyor Puigdemont per a trencar Espanya”, ha denunciat.

 

“El pacte amb un escapolit de la justícia no és en nom de Catalunya, és en nom i interès persona de Sánchez i de Puigdemont”, ha denunciat. Carrizosa considera que els únics beneficiats en el pacte són “la casta d’intocables separatista”, que l’any 2017 es “van embarcar en un cop amb greus conseqüències jurídiques”, mentre que s’assesta un cop contra l’Estat de Dret, contra els constitucionalistes catalans i contra la resta d’espanyols.

 

El líder de Ciutadans ha denunciat des del Parlament de Catalunya que el pacte suposa “un compte enrere per a la voladura de l’estat de dret”. “Així moren les democràcies”, ha sentenciat.

 

“L’any 2017 vam parar el cop amb una oposició dura, ferma i serena. Aquest 2023 tornarem a fer tot el necessari per a parar als independentistes”, ha afirmat. En aquest sentit, ha destacat que gràcies al treball de Ciutadans a Europa, per primera vegada la Comissió Europea ha traslladat al Govern en funcions de Pedro Sánchez la seva preocupació per l’amnistia.

 

Finalment, Carrizosa ha fet una crida a la societat catalana, a qui ha demanat no oblidar les traïcions del PSC. “Han adoptat el programa d’un partit independentista. Quan arribi el moment hem d’omplir les urnes i castigar els partits que no respecten a la ciutadania i a la democràcia”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD